KAKO JE MOGUĆE DA DEMI MUR IMA OVAKO ZATEGNUTE NOGE: Glumica se kune u jedan TRIK koji mnogi ne mogu da ponove

Demi Mur uvek oduševljava svojom pojavom, bilo da se radi o izgledu tela, bilo o njenim modnim kombinacijama.

Fitnes & Nutricija
KAKO JE MOGUĆE DA DEMI MUR IMA OVAKO ZATEGNUTE NOGE: Glumica se kune u jedan TRIK koji mnogi ne mogu da ponove
Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Demi Mur zahvaljujući svom zdravom načinu života, uspeva da izlgeda mladoliko i zategnuto za svoje godine. Takav izlged stalno izaziva pažnju javnosti i uvek je predmet divljenja,

Dok je glumica prisustvovala modnoj reviji brenda Karolina Herera za jesen-zimu 24, svi pogledi bili su uprti u nju.

Obučena u mini haljinu koja je isticala njenu sofisticiranost i smelost, Demi je bez napora ukrala reflektore. Zvezda je nosila crveno-plavi karirani ansambl sa odgovarajućim ogrtačem koji je prebacila preko njenih ramena, stvarajući čitavo raspoloženje bezvremenske elegancije i modnog stila.

No, najveću pažnju izazvale su njene savršene noge. Mnogi su govorili kako je podlegla nekim estetskim zahvatima, ali, za ovakav izgled jedino je zaslužna njena dijeta i njena trening rutina.

Dakle, koji je njen tajni sos?

Kao što smo pomenuli, ona vodi zdrav način života. Demi ne jede nezdravu i brzu hranu, već samo organsku, se voćem i povrćem. Nećete je uhvatiti kako naručuje hamburgere i pomfrit, ali ćete je videti kako naručuje smuti od kelja i salatu od kinoe.

Ali ne radi se samo o tome šta ona jede. Od regulisanja ishrane se može smršati, ali za zategnut izgled je potrebno vežbati.

Demi je fanatik fitnesa, ide u teretanu kao da joj je to drugi dom. Od joge do treninga snage, Mur je sve u maniru održavanja njenog tela u vrhunskoj formi. I budimo realni, to se i te kako vidi na njoj.

Za njen izgled mnogo je zaslužna njena nepokolebljiva disciplina. A koliko je tačno disciplinovana?

Demi Mur
foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je ulazila u formu za film ,,Striptiz", Mur je bila uključila u svoju trening rutinu: džogiranje na plaži pred svitanje, dizanje tegova, jogu i plesne probe koje su često mogle da traju i do tri sata, piše ,,Pipl". Takođe je poznata da je i dizala tegove dva sata dnevno, pored dnevnog trčanja od 10 km.

A kada je u pitanju moda, kao u ovom slučaju, Demi ne igra na sigurno. Ona rizikuje na crvenom tepihu u odeći koja okreće glave i spušta vilice.

Usred svog haosa slave, Mur stoji visoko kao simbol samopouzdanja, šaljući snažnu poruku otpornosti koja nadilazi sjaj i glamuroznost sveta mode i fitnesa.

Demi Mur
foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U intervjuu iz 2010. Demi je priznala duboko ukorenjenu opsesiju svojom figurom, priznajući da je to nekada smatrala merom sopstvene vrednosti. „Pokušala sam da dominiram, što sam i uradila, i menjala sam to više puta", istakla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs