SAZNAJTE VIŠE

"NI SLUČAJNO NEMOJTE DA IDETE NA DIJETU I NA BOTOKS": Legendarna Džoan Kolins otkrila tajnu vitke linije u 91. godini

Džoan Kolins je odlučila da živi što je duže moguće, a veruje da bi u tome mogla i da uspe jer redovno vežba i pazi na ishranu.

Fitnes & Nutricija
Autor:
"NI SLUČAJNO NEMOJTE DA IDETE NA DIJETU I NA BOTOKS": Legendarna Džoan Kolins otkrila tajnu vitke linije u 91. godini
Džoan Kolins, Foto: Stills Press / Alamy / Alamy / Profimedia

- Vežbala sam s fizioterapeutom i to preporučujem starijim muškarcima i ženama koji žele da ostanu u formi. Pola sata dnevno to radim i shvatila sam da mi to daje energiju - rekla je glumica Džoan Kolins koja ima punih devedeset godina. Poznaa Britanka ima vitku liniju, a ispričala je kako redovno vežba, ali i pazi na ishranu.

Ipak, što se tiče dijeta, dala je posebne savete.

Džoan Kolins
foto: Stills Press / Alamy / Alamy / Profimedia

- Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako trebate da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako želite nešto da gricnete, pojedite još brokolija. I vežbajte, koliko god to da mrzite, morate -rekla je ona.

Glumica ne staje ni kada je posao u pitanju i radi punom parom. U procesu je objavljivanja svoje 19. knjige, a ubrzo će krenuti i na set jer počinje snimanje novog filma u kojem glumi vojvotkinju od Vindzora, Volis Simpson. Reč je o filmu koji će govoriti o tome kako je živela vojvotkinja nakon što je preminuo njen muž, nekadašnji kralj Edvard VIII.

Želja legendarne Džoan Kolins je da živi barem do stote godine, a smatra da će to uspeti ako se bude pridržavala sadašnjeg plana življenja - pravilna ishrana, vežbanje i nega kože.

1 / 22 Foto: Profimedia

Za razliku od mnogih zvezda današnjice koje u mladosti kreću s estetskim korekcijama i intervencijama koje im često nisu još potrebne, Džoan kaže kako ne voli odlaske na inekcije. Zažalila je što je isprobala botoks.

- Jednom sam probala botoks, pre mnogo godina, i bilo mi je užasno. Ja sam glumica i moram da zadržim dobru mimiku lica - rekla je ona u jednom intervjuu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs