potpuno bezbolno

Žene, više ne morate da se šminkate: Uz pomoć ove metode dobićete prirodan izgled, a svi će se okretati za vama! (FOTO, VIDEO)

Ovo su sve žene čekale

Lepi & Zdravi
17:01h
Žene, više ne morate da se šminkate: Uz pomoć ove metode dobićete prirodan izgled, a svi će se okretati za vama! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Većina žena pre odlaska na posao, a posebno kada se sprema za izlazak, prvodi dosta vremena pred ogledalom šminkajući se, ali sada će ih obradovati novi bezbolan način da se probude sa potpuno prirodnim izgledom uz pomoć trajne šminke.

Trajna šminka je metoda ubacivanja originalne pigmentirane boje u površinski sloj kože posebnim načinom senčenja. Trajnom šminkom se mogu raditi: obrve, oči i usta.

Tretman je poprilično jednostavan i bezbolan, a metoda se izvodi aplikovanjem boje nekoliko milimetara pod kožu. Postojanost boje je individualna i traje od 2 do 5 godina (izuzetak su obrave iscrtane Japanskom metodom).

Trajna šminka danas ima sve veću primenu i zato zahteva prisutnost visokog stepena profesionalnosti, odgovornosti, kreativnosti i preciznosti", ističu u salonu lepote "BeautyBoom".

Na ovaj način omogućen vam je prirodan izgled u svako doba. Mnogi će u vašoj okolini primetiti razliku, ali taj zahvat učiniće da ne izgledate kao da imate make-up, nego kao da vam i ne treba. Zahvaljujući metodama trajnog make-upa, savršen izgled u svakoj situaciji nije više neostvarljiva želja.

"Japanska metoda iscrtavanja obrva je metoda korekcije obrva pri čemu se boja aplikuje u prvi sloj kože i simulira rast i pravac dlake u željenom obliku. Trajna šminka obrva japanskom metodom ima mnoge prednosti u odnosu na standardne metode. Kod ove metode prioritet je prirodan i definisan izgled obrve bez efekta večernje šminke", kažu u salonu lepote "BeautyBoom".

Aplikovanjem boje u regiji kapaka dobijamo ajlajner, koji ima efekat progušćivanja trepavica (što prirodnije to bolje).

Kada je o usama reč, pored konture radi se i senčenje cele usne, u portpuno prirodnim tonovima kao što su boja "mesa" i prirodna tamnija boja usana.

Za sve ove tri stavke imperativ je "natural look".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs