Žena za primer

Smršala čak 70 kg: Samo 3 stvari bile presudne za uspeh! (FOTO)

Kao i mnoge žene, i ona se borila s viškom kilograma koje je nakupila tokom trudnoće. Sem toga, hrana joj je služila kao uteha, a to nikako nije doprinelo gubitku kilograma

Lepi & Zdravi
18:33h Autor:
Smršala čak 70 kg: Samo 3 stvari bile presudne za uspeh! (FOTO)
Foto: Instagram / ejrashaw

Emili Puljeli (38) iz SAD-a odlučila je da se drastično promeni kada je pogledala fotografiju s prijateljevog venčanja. Gledala je sebe na njoj i nije mogla da veruje da je tolika - imala je 138 kilograma.

Dečko je nakon godinu i po ostavio zbog debljine: Smršala 45 kg bez gladovanja, sada je ne prepoznaju! (FOTO)

A post shared by Emily Puglielli (@ejrashaw) on

Kao i mnoge žene, i ona se borila s viškom kilograma koje je nakupila tokom trudnoće. Sem toga, hrana joj je služila kao uteha, a to nikako nije doprinelo gubitku kilograma. Odlučila je da najpre izbaci iz ishrane ono što je jela najviše.

"Imala sam mnogo problema sa šećerom i hlebom. Izbacila sam iz svoje ishrane šećer, hleb, čips, većinu ugljenih hidrata - i to mi je pomoglo", ispričala je.

A post shared by Emily Puglielli (@ejrashaw) on

Do cilja je došla zahvaljujući tri stvari koje je uporna radila svaki dan - redovno je hodala, pripremala sama obroke i držala se ishrane bazirane na vrlo malo ugljenih hidrata. Nakon godinu dana rezultati su bili odlični - izgubila je 46 kilograma, ali nije bila zadovoljna.

Vežbala je još više. Ali, tada je osetila nešto čudno u svojim nogama. Lekari su joj rekli da je slomila pršljen u leđima koji sada vrši pritisak na nerv. Morala je na operaciju.

Nisam mogla da stanem u 5XL: Smršala 70 kg bez ičije pomoći, evo kako! (FOTO)

A post shared by Emily Puglielli (@ejrashaw) on

Narednih šest meseci za Emili su bili vrlo tužni. Teško je hodala. Ali, nakon oporavka od operacije još čvršće je odlučila da nastavi tamo gde je stala. Unajmila je ličnog trenera kako bi vratila snagu.

"Nisam ga unajmila zbog mršavljenja, već zbog hodanja, penjanja uz stepenice, vezivanja pertli i vraćanja na posao", rekla je.

Vreme je prolazilo, a ona je opet, pre nekoliko meseci, stala na vagu. Bila je presrećna jer je imala upravo onoliko koliko je želela, 68 kilograma.

Opra Vinfri smršala 20 kilograma: Jedna jedina promena bila presudna za uspeh!

A post shared by Emily Puglielli (@ejrashaw) on

"Ne samo da mogu više toga fizički da uradim, već sam stekla i ogromno samopouzdanje koje se reflektuje u sve aspekte mog života. Ne boljim se da probam nove stvari i družim se s ljudima. U prošlosti sam imala problema s tim. Nadam se da će moja deca gledati na sve to što sam prošla kao na podsetnik da se upornost isplati i da ne treba strahovati da postigneš ono što želiš u životu. Svaki dan sama sebe podsetim da sebe ne smem da stavim na zadnje mesto", dodala je Emili, a prenosi CountryLife.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs