Prava inspiracija

Dečko je nakon godinu i po ostavio zbog debljine: Smršala 45 kg bez gladovanja, sada je ne prepoznaju! (FOTO)

Motivaciju za promenu pronašla je nakon što ju je ostavio dečko posle godinu i po dana duge veze

Lepi & Zdravi
20:11h Autor:
Dečko je nakon godinu i po ostavio zbog debljine: Smršala 45 kg bez gladovanja, sada je ne prepoznaju! (FOTO)
Foto: Instagram / sianliftsweights

Žena koja je transformisala svoje telo, smršala 45 kilograma tako što je dizala tegove, sada je inspiracija hiljadama pratilaca na Instagramu.

Sijan Rajan (26) započela je s kardio vežbama, ali je odustala od njih, i u roku od dve godine znatno je smršala, nosi odeću šest brojeva manju i uz sve to postala je kvalifkovani trener.

Motivaciju za odlazak u teretanu pronašla je nakon što ju je ostavio dečko posle godinu i po dana duge veze.

"U svojoj najdebljoj fazi imala sam 120 kilograma, nosila sam broj 26", piše The Independent. "Upisala sam se u teretanu koja radi 24 sata dnevno, a u početku sam trenirala noću da me niko ne vidi. Trebalo mi je nešto da me izvuče is kuće", priseća se.

Smučila se sebi zbog debljine: Promenila jednu stvar i smršala 107 kg! (FOTO)

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

Kao i mnogi koji žele da smršaju Sijan je prvo krenula s kardio vežbama, terala se da trči po pokretnoj traci. I poput mnogih, mrzela je takvo vežbanje. Ali, zatim je otkrila tegove i trening s podizanjem težine.

"Dizanje tegova potpuno je promenilo moj celi proces. Zaljubila sam se u to. Pomisao da postajem jača, snažnija samo mi je povećavala dobar osećaj. Počela sam da se više fokusiram na to da postanem jača nego na gubitak težine", objasnila je. Ali svejedno kilogrami su se topili.

Italijanke nikada nisu na dijeti: Ovaj trik od 15 minuta koriste za najefikasnije mršavljenje!

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

Sijan je počela da pazi i na ishranu, balansirala je prave razmere proteina, masti i ugljenih hidrata. Kako kaže, najbitnija joj je umerenost, to znači da svejedno nekad pojede i picu.

"Zapravo sam više težine izgubila kada sam jela 2.000 kalorija, nego kada sam jela duplo manje", kazala je. Kada gradite mišiće, vaš metabolizam se ubrza, što znači da trošite više kalorija tokom dana kao i da možete više jesti.

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

Na Instagramu ima 35.000 pratilaca, kojima pokušava da prenese poruku da je ključ gubitka težine u doslednosti, u tome da ne odustanete samo zato što ste imali loš dan.

"Nemojte izgubiti moral zato što niste imali zdrav dan. Svi moji loši dani izgradili su moje dobre", zaključila je Sijan.

Opra Vinfri smršala 20 kilograma: Jedna jedina promena bila presudna za uspeh!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs