Sprovela eksperiment

Odlučila da lično isproba: Pila je 2 čaše vode pre obroka, evo šta joj se dogodilo za dve nedelje!

Iako je inače poznata po tome da ne ostavlja ni mrvice na tanjiru, sada bi pojela tek jednu trećinu onoga što joj je servirano
Lepi & Zdravi
10:12h Autor:
Odlučila da lično isproba: Pila je 2 čaše vode pre obroka, evo šta joj se dogodilo za dve nedelje!
Foto: Shutterstock

Gubitak neželjenih kilograma može biti prava muka. Kako što više izgubiti, a uložiti što manje vremena i napora?Mnogi će se složiti: bez truda nema rezultata!

I dok će neki pod trud podrazumevati prilagođenu ishranu, redovno vežbanje, jedna žena je odlučila da se "potrudi" tako što će pre svakog obroka da popije dve čaše vode. Nekome trud, nekome gubitak vremena.

Prvobitni plan je bio da popije vodu pola sata pre jela. Ali, neretko bi zaboravila pa se taj ritam poremetio. Nije htela da odustane, pa je odlučila da nastavi dalje sa svojim eksperimentom na način da je počela da pije vodu pre jela. Otkrila je da je tada jela znatno manje hrane.

Smršala 20 kg i zategla zadnjicu jednom vežbom: Svako može da je radi kod kuće! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Iako je inače poznata po tome da ne ostavlja ni mrvice na tanjiru, sada bi pojela tek jednu trećinu onoga što joj je servirano.

"Osećala sam se sito nakon što bih popila vodu", rekla je za Women`s Health Merigrejs Tejlor.

Nakon dvonedeljnog eksperimenta u koji se uputila, otkrila je da je u tom periodu izgubila gotovo 0.7 kg. Nije puno, dodala je, ali s obzirom da je u trud uložila samo ispijanje vode pre jela, bez ikakvih drugih promena životnih navika, Merigrejs je i više nego zadovoljna rezultatom.

Vojvotkinji Kejt je uspelo: Anti-dijeta koja skida 2 konfekcijska broja!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs