Oskar 2024.

10 NAJLEPŠIH FRIZURA I NAŠMINKANIH ZVEZDA: Holivudska DIVA od 90 + godina, pokazala da za dobar izgled godine nisu važne

Pored savršenih toaleta, podjednako je važan odabir dobrog šminkera, manikira i frizera. Ovo su zvezde koje su očarale u domenu lepote, a jedna se posebno istakla na dodeli nagrada Oskar za 2024.

Lepi & Zdravi
10 NAJLEPŠIH FRIZURA I NAŠMINKANIH ZVEZDA: Holivudska DIVA od 90 + godina, pokazala da za dobar izgled godine nisu važne
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Dodela Oskara, kao jedan od najglamuroznijih događaja na svetu, zahtevao je izgled koji ispunjava sve stavke savršenstva. Od odabira toalete, nakita, aksesoara i obuće, i naravno šminke i frizure, sve mora lepo da se uklopi kao slagalica kako bi izgled bio savršen.

Zvezde su večeras blistale u svojim ansamblima, ali i sa savršenom šminkom i frizurom. Ono što je sigurno kao i na svakoj ceremoniji dodele Oskara, jeste to da vilice ispadaju od svog glamura i lepote.

Neki od najtalentovanijih šminkera, frizera i manikira u industriji, proveli su sate (a često čak i nedelje) oživljavajući svoje ekstravagantne vizije. Očekivali smo neočekivano, očekivali smo da ćemo biti inspirisani, očekivali smo sjaj i opulentnost, i na kraju smo to i dobili.

Meki glamur je bio svuda po crvenom tepihu. Ema Stoun, imala je istaknute trepavice, rumen (i pegav) sjaj i jarko ružičaste usne, dok je Isa Rej, koja se pojavljuje u tri nominovana filmova večeri, imala visoku punđu koja je pokazivala njene mačje oči i sjajne nude usne. Naravno, Anja Tejlor Džoj donela je klasični glamur, odlučivši se za klasičnu formulu starog Holivuda- smouki izgled, uparen sa ružičastim obrazima i usnama, iznad njene retro inspirisane srebrne haljine Kristijan Dior.

Zvezda koja se najviše istakla, definitivno je holivudska diva Rita Moreno, koja je svojom saršenom šminkom, kovrdžavom frizurom i rumenilom koji je isticao njene savršene jagodice, pokazala da su godine samo broj i da su za dobar izgled jedino potrebni stil, volja i instinkt.

U nastavku pogledajte najlepšu šminku i frizure sa dodele Oskara 2024.

EMA STOUN

Ema Stoun
foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

ARIJANA GRANDE

Arijana Grande
foto: LUME IMAGES / Sipa Press / Profimedia

ANJA TEJLOR DŽOJ

Anja Tejlor Džoj
foto: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

RITA MORENO

Rita Moreno
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

BILI AJLIŠ

Bili Ajliš
foto: Lumeimages / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

HEJLI STAJNFELD

Hejli Stajnfeld
foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

GABRIJEL JUNION

Gabrijel Junion
foto: A.M.P.A.S./AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

FLORENS PJU

Florens Pju
foto: Lumeimages / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

KIRSTEN DANST

Kirsten Danst
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia Slično

DŽENIFER LORENS

Dženifer Lorens
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs