OVO JE OMILJENI PARFEM JELENE ROZGE, KORISTI GA 20 GODINA: Muškarce odmah uzbudi, dugo traje, a damu čini ŽENSTVENIJOM

Najomiljeniji parfem Jelene Rozge već 20 godina proglašen je i najlepšim mirisom na svetu!

Lepi & Zdravi
Autor:
OVO JE OMILJENI PARFEM JELENE ROZGE, KORISTI GA 20 GODINA: Muškarce odmah uzbudi, dugo traje, a damu čini ŽENSTVENIJOM
Jelena Rozga, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Rozga važi za damu koja neguje prirodni izgleda, a svi se dive njenoj mladolikosti u 46. godini! Naime, mnogi ljudi iz regiona dele isto mišljenje - nežna plavuša je neuporedivo lepša i haruzmatičnija od mnogo mlađih koleginica. A osim savršrenog modnog ukusa, njen seksepil dodatno naglašava jedan parfem koji obožava duže od 2 decenije.

Parfem preko 20 godina uvek i samo Dior Hypnotic Poison“, otrkila je pevačica za "Index.hr".

Upravo ovaj miris izglasan je, prema sajtu "Fragrantica" za najbolji parfem sviih vremena! Daje neverovatnu dozu zavodljivosti, a uz savršeno uklopljeno stajlnig diže i samopouzdanje.

Lansiran je 1998, kreirali su ga Annick Menardo i Christian Dussoulier. Gornje note su kokos, šljiva i kajsija; srednje note su brazilsko ružino drvo, jasmin, kim, tuberoza, ruža i đurđevak; bazne note su vanilija, badem, sandalovina i mošus.

Njegovo zaštitno lice bila je fatalna Srpkinja Mila Jovović, te snimala za "Dior" kampanju čim je izašao, a slike su tada bile objavljene u italijanskom "Vogu".

Dior Hypnotic Poison je intrigantan orijentalni miris u kojem su spojene note absoluta sambaca jasmina s absolute esencijom cveta narandže te isprepletene s intenzivnom notom tonka semenki. Privlačnost parfemu daje nota vanile.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Vogue.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs