ŽENE OD 50 + GODINA IZDOMINIRALE I POKAZALE SAVRŠENU FRIZURU: Na revijama u Parizu ZASENILE duplo mlađe devojke

Ovog puta su žene 50 plus godina došle do izražaja i pokazale šta znači biti šik.

Lepi & Zdravi
ŽENE OD 50 + GODINA IZDOMINIRALE I POKAZALE SAVRŠENU FRIZURU: Na revijama u Parizu ZASENILE duplo mlađe devojke
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Garda veoma sofisticiranih žena od 50 i više godina, pojavila se na reviji Sen Loran jesen/zima 2024. u Parizu, u crnom ansamblu i sa prevelikim naočarima za sunce.

Pored toga što je njihov odabir odeće bio u svakom smislu moćan, najviše pažnje privukla je savršena frizura i šminka kojom su zasenile mlađe dame na reviji, a slobodno možemo reći i manekenke na pisti.

Linda Evanđelista, Karla Bruni i Monika Beluči, sve su sedeli u prvom redu na defileu, postavljenom na svojoj uobičajenoj lokaciji ispred Ajfelove kule.

Pariz je savršena lokacija da pokažete frizuru koja se ističe, i ovi gosti su to svakako uradili.

Evanđelista se oslanjala na svoje korene iz devedesetih sa piksi frizurom sa bočnim razdelom koja izgleda jednako dobro kao i tada.

Karla Bruni
foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slično

Mnogi frizeri i dalje pominju njenu ikoničnu smelu crvenu piksi kada kreiraju nove stilove. Izrezana da završi centimetar ispod ušiju, Evanđelista je nosila svoj iznenađujuće svestran stil sa blago zalizanim finišom.

Zatim se tu istakla Monika Beluči, koja je donela duh rokenrola na reviji Sen Loran šoua, sa šiškama i odličnim parom naočara. Njena frizura srednje dužine (koja je postala njen potpis) imala je savršene šiške i nežne nonšalantne talase. Beluči je možda Italijanka, ali njen kroj i boja odavali su pariski šik.

Monika Beluči
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Karla Bruni je u međuvremenu pokazala proređene šiške na svojoj kestenjastoj kosi srednje dužine. Sada u svojim srednjim pedesetim, Brunina kosa je takođe izgledala sofisticirano, istakavši nonšalanciju kao lajtmotiv.

Druge zapažene gošće bile su Kejt Mos (50), čiji je zaštitni znak (plavokosi pramenovi) zavezan u rep, i Eva Hercigova, takođe 50, koja je kanalisala duh osamdesetih sa svojim disko loknicama.

Eva Hercigova
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Zvezde 50 plus su pokazale svoj sjaj i umeće kojim su zasenile sve prisutne dame, a mi vas sada inspirišemo da zakažete termin što pre i učinite isto to.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs