ZVEZDE DOŠLE GOLE NA HIT REVIJU: Bez GRUDNJAKA, one se ne plaše šta ćete reći, a JEDNO je sigurno

Na reviji Sen Loran, zvezde su odabrale transparentnost kao lajtmotiv.

Moda
ZVEZDE DOŠLE GOLE NA HIT REVIJU: Bez GRUDNJAKA, one se ne plaše šta ćete reći, a JEDNO je sigurno
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Činilo se da je nezvanični kodeks oblačenja na reviji brenda na Nedelji mode u Parizu "Oslobodite ženske grudi". Zvezde se nisu bojale da razotkriju sve i iznesu transparentan stajling (jedan od glavnih trendova Milanske nedelje mode, koji se izgleda preliva na Pariz).

U utorak, brend Sen Loran na čelu sa kreativnim direktorom Entonijem Vakarelom, je održao svoju reviju za jesen/zimu 2024. i nije nedostajalo pojavljivanje gole kože, zahvaljujući transparentnoj odeći koja je otkrivala skroz ženske grudi, i koja se odvijala u prvom redu na pisti.

Brojne zvezde sa liste gostiju prisustvovale su u potpuno providnom ili skoro providnom izdanju.

Zoi Kravic, Džordžija Mej Džeger i Elsa Hosk donele su najsmelije modne izbore, odbacivši svoje grudnjake ili bilo kakve pokrivače radi vrhunskog izlaganja.

Lila Mos
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
Džordžija Mej Džeger
foto: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elsa Hosk i Džegerova, su se opredelile za prozirne topove sa šarama - bluzu sa tufnama na Hoskovoj i bodi na prugama na Džegerovoj.

Bilo je nekoliko zvezda koje su dodale seksepil na suptilniji način. Zoi Kravic je, na primer, otišla bez grudnjaka i prigrlila tanku tkaninu svoje smeđe midi haljine. Lila Mos je ispratila ovaj stil u crnoj haljini koja grli figuru sa otvorenim izrezom na leđima.

Elsa Hosk
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
Zoi Kravic
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Činilo se da je u igri raskošan kodeks oblačenja inspirisan „nevidljivom“ kolekcijom koja je želela da postigne namernu nagost. U saopštenju za štampu, kreativni direktor Entoni Vakarelo rekao je da želi da dočara „golu“ haljinu Merilin Monro.

Jedno je sigurno, ovakav način odevanja definitivno je ponovo u usponu. Ako ste dosad mislili da imate hrabrosti da iznesete sve, čik pokušajte transparentnu garderobu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs