OSTAVILA MUŽA I DECU ZBOG 9 GODINA MLAĐEG KOJI JU JE PRVOM PRILIKOM ŠUTNUO: Sada pokazala UBITAČNO TELO BEZ MANE

Olivija Vajld (39) ostavila je prisutne bez teksta kada se pojavila na Nedelji mode u Parizu obučena u pozirni bodi i usku suknju

Moda
Autor:
OSTAVILA MUŽA I DECU ZBOG 9 GODINA MLAĐEG KOJI JU JE PRVOM PRILIKOM ŠUTNUO: Sada pokazala UBITAČNO TELO BEZ MANE
Foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Divlje i nesputano izdanje glumice Olivije Vajld sve je ostavilo bez daha. Naime, glumica se na Nedelji mode u Parizu, na modnoj reviji Iv Sen Loran pojavila obučena u pozirni bodi ispod kojeg su se jasno videle njene grudi i uskoj pensl suknji do kolena.

Nasmejana i zadovoljna glumica je pozirala prisutnim fotografima, a na samoj reviji sedela je pored Monike Beluči.

Olivija Vajld, Monika Beluči
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Glumice su se grlile i raspoloženo čavrljale dok je revija trajala, a prisutni su mogli videti da Olivija izgleda srećno i zadovoljno.

Ne tako davno, punila je naslovne strane sa svojom iznenadnom odlukom da ostavi muža i decu i vezu započne sa 9 godina mlađim muzičarem i glumcom Harijem Stajlsom.

Naime, Olivija je ostavila Džejsona Sudejkisa sa kojim je bila preko 10 godina u vezi i sa kojim ima dvoje dece. Par se razdvojio nakon što je glumica snimila film koji je sama producirala, a u kojem se pojavljivao i Hari Stajls.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Nedugo nakon filma, par je viđen zajedno nekoliko puta, a Olivija je ostavila svoj prethodni život da bi živela sa mladim glumcom. Izgleda da očaranost nije bila obostrana, jer u roku od par meseci Hari je odbacio Oliviju i uplovio u novu vezu.

Olivija od tog momenta ne izlazi sa drugim muškarcima. Dane provodi u teretani, naporno vežba i radi na sebi, pa mnogi kažu da je tek sada "svoj na svome" i da nikad nije bila zadovoljnija svojim životom.

Olivija Vajld, Monika Beluči
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Zadovoljstvo se i vidi na licu glumice koja je zadovoljno pozirala fotografima, svesna da nikad bolje nije izgledala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs