MAJKA JOJ NANELA NAJVEĆE ZLO, A ČUVENI ZAVODNIK JE DOKUSURIO: Pokušavala da mu rodi dete, a on ga pravio i s LJUBAVNICOM

Život Dženifer Aniston je isprepletan neverovatnim situacijama i okolnostima, po njemu bi mogao da se napravi film poput onih u kojima je slavna glumica blistala.

Lepi & Zdravi
12:18h Autor:
MAJKA JOJ NANELA NAJVEĆE ZLO, A ČUVENI ZAVODNIK JE DOKUSURIO: Pokušavala da mu rodi dete, a on ga pravio i s LJUBAVNICOM
Dženifer Aniston, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Aniston zauzela je lidersku poziciju na listi omiljenih glumica u Holivudu i godinama je uspešno brani od brojnih lepotica. Osim toga, njeno izvajano telo u 55-oj oduzima dah jačem polu gde god se pojavi! Iako si misle da nikada neće prežaliti što nije postala majka, za sve je imala jasnu poruku - tada je postala još omiljenija među ženama.

Kako izgleda tako fit u 6. deceniji?

Za "Tajms Radio" rekla je jednom prilikom da nikako ne jede prženu hranu.

"Povremeno postim, što znači da nema doručka. Primetila sam da mi mnogo prija 16 sati bez čvrste hrane," izjavila je Dženifer Aniston.

Dženifer Aniston
foto: PVOLVE / Planet / Profimedia

Dženifer se ranije pridržavala režima ishrane u kojem je jela pet manjih obroka dnevno, da bi zadnjih par godina prešla na ishranu zvanu "16:8", odnosno osam 8 tokom dana jede, a onda 16 gladuje. Da bi se uspešno pridržavala ove dijete, nikad ne ustaje pre devet sati ujutru. Savet nutricionista je da zadnji obrok bude u 18h, a prvi oko 10h.

Šarmantna glumica navodi kako uvek prvo popije sok od celera, pa vežba ili meditira pa tek onda doručkuje i tako svaki dan.

Naravno, kod nje je trening neizostavna stavka i praktikuje ga 6 puta nedeljno. zato i važi za jednu od najzgodnijih lepotica na svetskoj sceni.

U jednom od svojih intervjua glumica je priznala da kombinuje pilates i jogu, ali da najviše efekta ima njena metoda 15-15-15.

Dženifer Aniston
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vežbanje 15-15-15 podrazumeva kardio-trening u kome se kombinuje vožnja trenažnog bicikla 15 minuta, potom se prelazi na eliptični trenažer u istom trajanju, a zatim se sve završava s 15 minuta trčanja na traci.

Vožnja trenažnog bicikla je jedna od njenih omiljenih aktivnosti kod kuće, kad ne stigne da ode do teretane.

Ono što glumica izdvaja od drugih, oduvek neguje prirodan izgled, te se na njoj ne mogu videti ogromna usta ili grudi, niti prezategnuto lice. Zato stari kao vino.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Ima problem sa mesečarenjem

Bivši muž Aniston, Bred Pit, otkrio je njenu dobro čuvanu tajnu u jednom intervjuu koji nikada nije emitovan. Holivudski glumac otkrio je kako Dženifer mesečari, a taj detalj iz privatnog života znao je samo njen najbliži krug ljudi.

"Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je pronašao napolju", ispričao je i dodao:

"Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, ali onda bih sam sebi rekao da će se, kada obavi šta treba, vratiti u krevet. Ona u snu i puno priča i upravo smo tada imali neke od najboljih razgovora."

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Put do jedne od omiljenih glumica u Holivudu nije bio lak

Jedna je od najplaćenijih i najzaposlenijih, ali na početku karijere nailazila je na strašne prepreke i to od navažnijeg člana porodice - majke.

Dženifer je rođena u Los Anđelesu 11. februara 1969. godine, a još kao dete se sa porodicom preselila u Njujork.

Njen otac je bio glumac, ali uprkos tome, roditelji su joj kao devojčici branili da gleda televiziju. Svoju prvu ulogu dobila je 1988. u filmu "Mac and Me", a prethodno je radila kao teleoperaterka i konobarica. Potom je1993. godine usledila uloga u hororu "Leprechaun", a kasnije je glumica priznala kako ju je danas sramota te uloge. A onda je došla uloga života - Rejčl Grin u "Prijateljima" i ostalo je istorija.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

U svetu glume upoznala je prvog supruga Breda Pita. O njihovoj ljubvi se se pisali i pričaki svuda u svetu. Par je počeo da izlazi 1998. godine, a dve godine kasnije bili su u braku, sve dok im nije presudila fatalna Anđelina Džoli 2004. godine.

Aniston je pre 2 godine za Allure otvorila na ovu temu.

"Nekada sam sve glasine shvatala veoma lični, pa i one u trudnoći, ali i sve te pretpostavke tipa: "Oh, izabrala je karijeru umesto dece". Ali, oni nemaju pojma šta se sa mnom lično dešava, ili medicinski, zašto ne mogu... mogu li uopšte da imam decu? Oni ništa ne znaju, i sve je to bilo zaista bolno, štetno i jednostavno bezobrazno", rekla je glumica i priznala:

"Pokušavala sam da zatrudnim. Bio je to izazovan put za mene, put stvaranja bebe... Sve godine i godine i godine nagađanja... Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve, ma sve što postoji", govotila je Aniston.

A baš u vreme kada se najviše borila za potomstvo saznalo za Bredovu aferu sa Anđelinom. Do raspada braka Aniston i Pita došlo je 2004. kada je ona završila sa snimanjem serije "Prijatelji" i jasno stavila svom suprugu do znanja da želi da zasnuje porodicu. No, umesto da se raduje majčinstvu, glumici se brak praktično raspao pred očima.

Anđelina Džoli
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bred, koji je tada snimao film "Gospodin i Gospođa Smit", zaljubio se na setu u Anđelinu, što su kasnije oboje priznali.

Glumicu koja je sve vreme radila na njihovom braku i ujedno se teško nosila sa činjenicom da nikako ne može da zatrudni, vest da od ovog odnosa nema ništa dočekala je nespremnu, a poslednji tračak nade da se išta može spasti otišao je sa intervjuom koji je tek sad ugledao svetlo dana, a u kojem joj je novinar preneo, kako se kasnije ispostavilo, lažnu vest, da je Anđelina trudna.

"Razvod jeste bio finaliziran, i to samo dva meseca pre toga, ali znate kako kažu - nada poslednja umire. U trenutku kada je čula vest, Aniston se skamenila, a novinar je otkrio da je "glumica izgledala kao da joj je neko pucao direktno u srce". "Briznula je u plač i plakala u tišini nekoliko minua, ne mogaviši da zaustavi suze pre nego što je klimnula glavom, previše povređena da bi išta odgovorila."

Po pitanju toga je li poverovala u trač da su Bred i Džolii sve vreme imali vanbračnu aferu, Dženifer je rekla da je svesno odlučila da veruje svom suprugu, ali je dodala:

"U ovom trenutku ne bi me ništa iznenadilo, ali radije bih mu verovala".

Bred Pit
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako su tada govorili zajednički prijatelji, Bred je želeo da otkrije šta želi od života kao samac, a Dženifer je uverio da se "ne radi o drugoj ženi"

"Bila bih robot kada bih rekla da nije bilo trenutaka kada sam osećala bes, povređenost i sramotu. Ne znam šta se desilo. Ima mnogo toga što ne razumem, mnogo toga što neznam i nikada neću zaista saznati. Moram da mislim da sam iz nekog razloga to prizvala u svoj život. Moram tako da razmišljam jer je inače sve to neverovatno okrutno", rekla je Aniston.

Dženifer je danas s bivšim u prijateljskim odnosima.

Od 2008. do 2009. Anistonova je bila u vezi s okorelim zavodnikom Džonom Mejerom, bila je tu i kratka veza s Vinsom Vonom i navodna avantura sa kolegom Džerwadom Batlerom, a onda je u maju 2011. godine započela romansu sa Džastinom Teruom. Ipak, brak je potrajao svega dve godine, a mnogi su optuživali Džastina da je Dženifer samo iskorišćavao radi novaca i slave.

Buran odnos sa majkom Nansi Dov

Tek kada joj je majka bila na samrti 1999, oprostila joj je što je napisala knjigu u kojoj je otkrila sve o njihovom problematičnom odnosu.

Njihov odnos bio je komplikovan i težak od davnina. Zbog iste knjige Dženifer nije pozvala majku na prvo venčanje. Nansi je navodno bila stalno frustrirana i tužna zbog razvoda od supruga i Dženiferinog oca, a mama i ćerka odnose su izgladile tek 2016. godine neposredno pred Nansinu smrt od posledica moždanog udara.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Moja majka je bila jako kritična prema meni. Sebe je smatrala savršenom, a mene osrednjom. Stalo mi je govorila kako da izgledam i da se ponašam. Ona je bila model i prezentacija na van joj je bila najvažnija, a tako je odgajala i mene. Nisam bila ono što je ona očekivala i to mi je uvek prebacivala", jednom je prilikom otkrila glumica 2018. godine.

Glumica je često bila na meti kritika da je navodno izabrala karijeru umesto dece, o čemu je javno pričala,

"Nekada sam sve glasine shvatala veoma lični, pa i one o trudnoći, ali i sve te pretpostavke tipa: "Oh, izabrala je karijeru umesto dece". Ali, oni nemaju pojma šta se sa mnom lično dešava, ili medicinski, zašto ne mogu... mogu li uopšte da imam decu? Oni ništa ne znaju, i sve je to bilo zaista bolno, štetno i jednostavno bezobrazno", rekla je glumica.

A onda je još 2016. godine podvukla i jasno svima stavila do znanja da njena sreća ne zavisi isključivo od potomstva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs