AMAL VIŠE NE PRIMEĆUJE OSTARELOG KLUNIJA, IMA NOVU LJUBAV: A glumac je pre advokatice voleo NJU i jedva je PREBOLEO

Amal Kluni je oduševljena štenetom svetog Bernarda koje joj je muž Džordž poklonio za rođendan.

Ljubav
09:48h Autor:
AMAL VIŠE NE PRIMEĆUJE OSTARELOG KLUNIJA, IMA NOVU LJUBAV: A glumac je pre advokatice voleo NJU i jedva je PREBOLEO
Džordž i Amal Kluni, Foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čini se da je Džordž Kluni pao u drugi plan, jer je Amal Kluni opčinjna novim ljubimcem - psom rase svet Bernard. Naime, nije ga ispuštala iz ruku, dok su išli ka umetničkoj galeriji, kojiu su posetili sa prijatelji, a potom se svi zajedno uputili na ručan na terasi gurmanskog restorana "Picotte".

Neverovatno seksepila advokatica je novog člana porodice nazvala Nelson, a poklonio joj ga je upravo glumac za 46. rođendan. Amal nije skidala pogled sa njega tokom šetnje slikovitim seoskim ulicama Cotignac-a na jugu Francuske.

Borila se da ga podigne, a onda su joj bile potrebne obe ruke da ga prigrli – iako bi u tome trebalo da uživa dok može, pošto sveti Bernardi mogu da budu teški nekoliko desetina kilograma. Osmeh joj je stalno bio na licu, a i u ovoj prilici bila je savršeno stilizovana.

Nelson nije prvi Sent Bernard u vlasništvu porodice. Pre četiri godine Džordž je doneo štene Rozi, nazvano po njegovoj pokojnoj tetki, glumici i pevačici Rozmeri Kluni. Takođe je poznat po spasavanju životinja, koje na kraju putuju sa njim po svetu.

Sveti Bernard - jedna od omiljenih rasa pasa

Bernandici su jedni od najprepoznatljivijih rasa pasa u celom svetu. Dundasti, sa žuto-pelim krznom, ljupkim pogledom i često sa čuturom oko vrata, brzo užu pod kožu vlasniku.

Važe za tihe i pouzdane pse, a njihovo "sveto" ime daje potvrdu njihovoj dobroj naravi.

Sveti Bernardi su uzgajani da spasavaju ljude u Velikom prolazu Sent Bernard koji se nalazi u švajcarskim Alpima, a živeli su u hospiciju za putnike nazvanom po italijanskom monahu Bernardu od Mentona, a upravo po ovom čoveku su dobili i ime.

Amal Kluni
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kod Klunijevih će uživati u luksuzu

Postoje spekulacije da su se Klunijevi sada trajno preselili na Azurnu obalu i da više ne provode vreme u svojoj vili Temside vrednoj 10 miliona funti u Soningu u Berkširu. Par, zajedno sa svojim šestogodišnjim blizancima Elom i Aleksandrom, navodno već nekoliko meseci živi u "Domaine du Canadel", zdanju iz 18. veka.

Njihovo idilično francusko imanje obuhvata vinograd od 25 ari, bazen, teniski teren, maslinik i ukrasno jezero...Takođe je samo 25 minuta vožnje od "Chateau Miraval", vinarije koju je Džordžov bliski prijatelj i kolega glumac Bred Pit kupio sa Anđelinom Džoli dok su još bili u braku.

Klunijevi, koji su se venčali u Veneciji pre šest godina, takođe imaju luksuzan dom na obali jezera Komo u Italiji. Džordž je 2002. godine kupio vilu "Oleandra" od porodice Hajnc i većinu leta provodi na imanju, koje se može pohvaliti košarkaškim terenom, bioskopom i garažom punom starih motora. Ugostio je niz zvezda, uključujući Dženifer Aniston i Meta Dejmona, kao i princa Harija i Megan Markl. Tamo su snimani i delovi Klunijevih fimova.

1 / 7 Foto: Imageplotter / Avalon / Profimedia

Velika ljubav Džordža Klunija

Sve češće se mogu čuti komentari kako slavni zavodnik "rapidno propada i stari", dok je Amal sve lepša i lepša. Međutim, ovaj skladni par ne mari za takve opaske, već uživaju u svojoj ljubavi na svakom koraku, ističući da razliku u godinama ni ne primećuju.

Sa druge strane, mnogi su zaboravili da je Kluni, pre zanosne advokatice, bio do ušiju zaljubljen u glumicu Keli Preston. Kako je tada priznao, to je za njega bila "najvažnija stvar".

Kasne osamdesete godine dvadesetog veka bile su prilično turbulentne za Kelin ljubavni život. Ona je tada bila udata sa Kevina Gejdža, ali kako je sama izjavljivala, to verovatno "i nije bio srećan brak". Zapravo, razvod je usledio 1987, nakon dve godine zajedničkog života. I dok je Keli punila novinske stupce najpre zbog svojih uloga u hit filmovima "Twins" i "Space Camp", a Džordž glumio u "Roseanne", to je bilo pravo vreme da se ovim zvezdama ukrste putevi.

Džordž i Keli sreli su se kad je već usledio krah braka sa Gejdžom, a to se desilo kad ih je njihov agent pozvao na istu žurku. Keli je Džordž pozvao na vožnju njegovim Harli Dejvidson motociklom, a glumica je priznala da je bila "očarana" nakon te vožnje.

Keli Preston, Džordž Kluni i Keli Preston
foto: Profimedia

Jako brzo se ovaj slavni par odlučio i na zajednički život. Ipak, koliko god da su se voleli, njihova ljubavna priča nije dugo trajala...

Nakon raskida, Keli se zabavljala sa Čarlijem Šinom, sa kojim je kratko bila i verena. Kasnije se udala za Džona Travoltu, a njihova priča duga nekoliko decenija posebno je fascinantna.

Zanimljivo je da su i Džordž i Keli svojim ćerkama, iz braka sa Amal Alamudin i Džonom Travoltom, dali isto ime — Ela.

Nažalost, Keli je u jednom momentu dijagnostikovan rak dojke, lavovski se borila 2 godine, ali je bolest bila jača - preminula je 2020. u 57. goddini, a njena smrti rastužila je ceo svet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs