ŠTA SE DEŠAVA SA BLIZANCIMA DŽORDŽA KLUNIJA: Bila je to KATASTROFA, a onda je rešena velika MISTERIJA, glumac STRAHUJE

Blizanci Džordža Klunija već su porasli, a glumac je u otvorenom pismu istakao da strahuje za njihovu bezbednost.

Celebrities
ŠTA SE DEŠAVA SA BLIZANCIMA DŽORDŽA KLUNIJA: Bila je to KATASTROFA, a onda je rešena velika MISTERIJA, glumac STRAHUJE
Foto: Profimedia

Džordž Kluni je godinama bio jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja. Međutim, sve se promenilo kada je upoznao i zaljubio se u svoju sada ženu, istaknutu advokaticu za ljudska prava Amal Kluni. Par se ostvario i ulozi roditelja, a dobili su blizance.

Iako se Džordž i Amal nisu pojavljivali u javnosti sa svojom decom, ne stide se da pričaju o njima u štampi. U intervjuu od 21. oktobra 2022. za "Dru Barimor Šou", Džordž je priznao da je bio "prestravljen" kada je saznao da ima blizance. "To nije bio deo plana", rekao je on.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

"Otišli ​​smo u12. nedelji na pregled. Da pogledam sliku deteta. I doktor kaže: 'To je dečak.' Onda on dodaje: 'I devojčica.' A ja sam bio kao, 'Šta?' Bila je to takva katastrofa. Bio sam u fazonu, 'Je l' se šališ?'"

Naravno, Džordž sada obožava svoju decu. "Sada je to najveća stvar na svetu", rekao je on i dodao: "Tada sam bio prestravljen".

Budući da je par odlučio da strogo čuva privatnost svoje dece, to je pokrenulo niz misterioznih priča među obožavaocima, a sve na temu: "Šta se dešava sa decom Džordža Klunija?"

Džordž Kluni
foto: Profimedia

Prve misterije počele su da se raspredaju kada se saznalo da su rođena deca, a da prethodno ni Amal, ni Džodž nisu javno pričali o trudnoći i bebama. Kada su u junu 2017. godine dobili blizance, rodila se i misteriozna priča broj 2.

Naime, svi su govorili da je par išao na vantelesnu oplodnju, s obzirom da su oboje bili u poodmaklim godinama, ali je Džodž to demantovao. Glumac je više puta naveo da su deca začeta prirodnim putem, te da su tek na ultrazvuku videli da je reč o bliznacima.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Iako su decu držali dalje od očiju javnosti, priče o roditeljstvu Džodža Klunija veoma su popularne.

Blizanci su imali skoro dve godine kada je Kluni otkrio da su deca vesele naravi: "Stavljaju puter od kikirikija na cipele, tako da izgleda kao da ste ugazili u kaku. Oni misle da je to urnebesno," ispričao je glumac.

1 / 7 Foto: Profimedia

Razlog zbog kojeg blizance ne viđamo često jeste taj što se roditelji plaše za njihovu sigurnost. Naime, glumac je krajem prošle godine napravio nesvakidašnji korak. Poslao je otvoreno pismo britanskom tabloidu Daily Mail u kojem traži da prestanu da objavljuju fotografije dece poznatih jer smatra da to ugrožava njihovu sigurnost, pisali su strani mediji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs