6 MUŠKARACA RADILO JE DNK TEST DA SE UTVRDI KO JE OTAC ANINOG DETETA: Sa 26 godina se udala za milijardera od 89 i UMRLA

Ana Nikol Smit dugo nije znala ko je otac njenog deteta, a njen život bio je prepun turbulencija.

Celebrities
18:53h
6 MUŠKARACA RADILO JE DNK TEST DA SE UTVRDI KO JE OTAC ANINOG DETETA: Sa 26 godina se udala za milijardera od 89 i UMRLA
Foto: Shotbyjuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ana Nikol Smit, čak ni 7 godina nakon smrti ne prestaje da privlači pažnju. Njena životna priča prepuna je zanimljivih i bolnih detalja, te nije ni čudo što je dobila svoj dokumentarac.

Dok su je jedni smatrali problematičnom, drugi su joj se divili. A ona, ona je živela baš onako kako je htela i ništa nije moglo da je spreči u tome. Osim toga što se udala za mnogo starijeg čoveka od sebe, pažnju je privukla i činjenicom da dugo nije mogla da utvrdi ko je otac njenog deteta. Samim tim, Ana Nikol Smit dobila je titulu promiskuitetne žene.

Ana Nikol Smit
foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

- Odrastala sam u siromaštvu. Mnogo toga sam želela da napravim, ali jednostavno nisam imala mogućnosti. Bila sam zlostavljana, a postoji gomila stvari koje čak ne mogu ni spomenuti. Sada kad sam dobila to bogatstvo i slavu, osećam se kao Pepeljuga - svojevremno je rekla manekenka.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Ana je sebi okončala život godinu dana nakon smrti sina prvenca Daniela Vejna Smita. Iza sebe je ostavila i ćerku koja je u trenutku majčine smrti imala samo 6 meseci. Upravo njeno rođenje bio je razlog posete njenog starijeg brata Daniela, koji je želeo da je vidi, a skončao je u dečijoj sobi nakon što se predozirao lekovima svoje majke.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Danijelin Birkhed danas ima 16 godina, a odgajio ju je njen biološki otac Leri.

- Danijelin je sada tinejdžeka, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem njene početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života - ispričao je Lari Birkhed.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

6 muškaraca podvrglo se DNK TESTU da utvrde ko je otac

Ana je bila veoma nesrećna, te je počela da se drogira. Ugojila se, a počeli su i problemi sa sinom Danijelom koji je tada bio tinejdžer. Izbacila ga je iz kuće i nastavila da živi sama, a ni u ljubavi nije imala sreće.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

- Sama sam otkako mi je suprug umro. Uglavnom sam kod kuće, ne izlazim. Teško je ići na satanke kada ste stalno kod kuće. Tada vas niko ne želi. - objasnila je nekoliko meseci pre nego što je ostala u drugom stanju pa rodila ćerku Denijelin. Njen porođaj pratile su televizijske kamere, a mnogi su se pitali ko je otac devojčice. Javljali su se mnogi muškarci koji su tvrdili da dete nije njihovo, ali starleta je kao oca upisala Hovarda Sterna.

Ana Nikol Smit
foto: Shotbyjuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rekla je kako je njen preminuli suprug otac deteta jer je pre smrti zamrzla njegovu spermu. DNK analiza je pokazala kako je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs