BAKA JE U 65. GODINI OTIŠLA DA ZATEGNE KOŽU: Kad se probudila imala je šta i da vidi, ovakvom ŠOKU se niko nije nadao

Bila je primorana da potpiše naknadno saglasnost za takvu operaciju, dok je sa ćerkom proživljavala horor zbog policije, lekara i agresivnog obezbeđenja

Lepi & Zdravi
10:15h Autor:
BAKA JE U 65. GODINI OTIŠLA DA ZATEGNE KOŽU: Kad se probudila imala je šta i da vidi, ovakvom ŠOKU se niko nije nadao
Kimberli Mekormik, Foto: preentscreen/Youtube

Kimberli Mekormik, 65-godišnjakinja koja je izgubila impresivnih 68 kilograma, suočila se s neobičnom dramom prilikom odlučivanja da se podvrgne operaciji uklanjanja viška kože. Njena priča postala je globalni hit, kada operacija nije ispala baš onako kako je ova žena očekivala.

Naime, kada je smršala, Kimberli je otišla u Meksiko da se reši viška kože jer je tamo operacija koštala 50.000 dolara manje negu u Americi gde je žena živela.

Kimberli Mekormik
foto: preentscreen/Youtube

Da bi se operisala, Kimberli je morala da potpiše saglasnost za operaciju. Pre šest godina, ova žena je došla u istu bolnicu u Meksiku kako bi smanjila želudac zbog čega je i smršala tih 68 kilograma. Pošto je prvi put imala pozitivno iskustvo, Kimberli je bez razmišljanja i ovaj put došla u istu bolnicu i potpisala istu saglasnost.

Kimberli Mekormik
foto: preentscreen/Youtube

"Označili su delove tela gde će zatezati kožu - noge, ruke, grudi i stomak. Sve je bilo spremno za operaciju koja je trebalo da mi donese olakšanje. Međutim, umesto očekivanog, ušla sam u operacionu salu oko 16 časova, a izašla tek u pola dva iza ponoći. Nešto je krenulo po zlu", podelila je Kimberli svoje traumatično iskustvo.

Ispostavilo se da joj je tokom operacije otkazalo jedno plućno krilo. Nakon završetka procedure, doktori su zabranili posete njenoj ćerki, tako da Kimberli niko od rodbine nije mogao videti nekoliko dana.

Kada se probudila iz narkoze Kimberli je videla da ima ogromne grudi i podignutu zadnjicu poslednjim hitom - brazilskom metodom. Ova nesrećna žena to nije ni tražila ni htela. Sve što je htela bilo je zatezanje kože.

Kimberli Mekormik
foto: preentscreen/Youtube

"Da živim i 500 godina, nikada ne bih poželela da uradim tako nešto", rekla je Kimberli, prestravljena svojim izgledom nakon operacije.

Njena ćerka Misti En konačno je uspela da je poseti nakon nekoliko dana, ali je bila zapanjena. Kimberlino lice bilo je sivo, usne modre, a bila je povezana na rezervoar kiseonika.

Nakon pokušaja ćerke Misti da reaguje na ovu katastrofu, obezbeđenje bolnice je grubo reagovalo. Krupan muškarac je izbacio Misti iz bolnice, udarivši je pištoljem i šutnuvši. Policija koja je bila prisutna nije pružila pomoć, već je posmatrala nemoćno.

Kimberli Mekormik
foto: preentscreen/Youtube

Bolnica je naknadno od Kimberli zahtevala da plati 2.500 dolara pod izgovorom "produženog boravaka" u toj ustanovi.

Usledile su pretnje zatvorom ako ne plate punu cenu operacije. Kimberli je, suočena s pritiskom i pretnjama, bila prisiljena potpisati saglasnost za sve zahvate, iako nisu bili navedeni u prvobitnom formularu.

Kada su se vratile u Ameriku, suočile su se s apatičnim odgovorom lokalne policije u San Dijegu, koja ih je ismejala i uputila da se obrate policiji u Tihuani. Razmatrale su opciju "popravke" operacije, ali cena od oko 75.000 dolara ih je obeshrabrila. Kimberli je na kraju morala otići u bolnicu u San Dijegu zbog infekcije koju je dobila zbog nehigijenskih uslova u kojima je ležala. Ova nesrećna i slomljena žena suočila se s fizičkim i emotivnim posledicama koje su proizašle iz traumatičnog iskustva u potrazi za lepotom i samopouzdanjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs