"FURA" IMIDŽ SLATKICE, A OD NJE NEMA VEĆE RAZVRATNICE: Kad je muž saznao da ga vara sa ženom nastao je SKANDAL

Reputaciju slatke devojčice sama je uništila, pa vremenom postala vodeći skandal majstor

Celebrities
08:09h Autor:
"FURA" IMIDŽ SLATKICE, A OD NJE NEMA VEĆE RAZVRATNICE: Kad je muž saznao da ga vara sa ženom nastao je SKANDAL
Majli Sajrus, Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na početku svoje karijere, Majli Sajrus je zasjala kao svetla tinejdž zvezda, osvojivši srca mnogih mladih obožavalaca. Pojavila se kao slatka devojčica koju su mnogi tinejdžeri smatrali uzorom, a vrhunac popularnosti doživela je ulogom Hane Montane u istoimenoj seriji. Njeno prisustvo u zabavnoj industriji obećavalo je uspeh i dugotrajnu karijeru u svetu glamura i šoubiznisa.

Međutim, vremenom je Majlin imidž prešao dramatičnu transformaciju, postajući sinonim za skandal. Bez obzira na to da li je to bilo svesno ili ne, pevačica je počela graditi svoj javni lik na kontroverzama koje su postale neodvojivi deo njenog umetničkog puta. Već u svojim tinejdžerskim danima, počela je da se ponaša razuzdano, što je izazvalo talas komentara i rasprava u javnosti.

Majli Sajrus
foto: Profimedia

Njeno razvratničko ponašanje postalo je sve očiglednije kako je vreme prolazilo. Odbacujući svoju prethodnu sliku devojčice sa ekranizovane televizijske serije, Majli je krenula putem koji je mnoge iznenadio. Promene u njenom izgledu, odjeći i ponašanju postale su sve izraženije, a mediji su je pažljivo pratili, beležeći svaki skandalozan trenutak.

Sve je kulminiralo na događaju koji je označio prekretnicu u njenoj karijeri - kontroverznom performansu na dodeli MTV nagrada 2013. godine. Njeno tverkovanje s Robinom Tikom u provokativnim kostimima postalo je predmet rasprava i osuda, a ovaj događaj označio je kraj ere slatke Hane Montana i početak nove faze u životu i karijeri Majli Sajrus.

Svaka njena javna pojava postala je prilika za šokiranje i izazivanje reakcija, a pevačica se čini da je uživala u ulozi kontroverzne ličnosti. Njeno ponašanje postalo je svojevrsna forma umetnosti, s namerom da se istraže granice prihvatljivosti i da se provocira javnost. Majli Sajrus postala je simbol slobode izražavanja, ali istovremeno i mete kritika i osuda, čime je stvorila jedinstveni i nezaboravan pečat u svetu zabave.

Majli Sajrus
foto: © mileycyrus / Instagram

Njeno pokazivanje golišavog tela, buntovničko ponašanje i otvoreno konzumiranje marihuane deo su njenog odrastanja, ali izgleda da je uvek išla korak dalje od očekivanog.

Jezive odevne kombinacije i provokativne poze koje je delila na društvenim mrežama samo su doprinosile njenom kontroverznom imidžu. Njeno ponašanje izazivalo je različite reakcije u javnosti, ali istovremeno je održavalo njenu prisutnost u medijima.

Njena ljubavna istorija takođe je obeležena turbulencijama. Godinama je bila u vezi s australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom, s kojim je delovala veoma skladno. Par je stekao veliki broj obožavalaca, a njihova veza činila se obećavajućom, sa planovima za zajedničku budućnost i korakom ka braku.

Međutim, u avgustu 2019. godine, stvari su se dramatično promenile kada je Majli okončala desetogodišnju vezu s Hemsvortom. Razlog za kraj njihove veze bio je njena neverstva, a javnost je saznala da ju je prevarila sa influenserkom Kejtlin Karter. Ova situacija izazvala je brojne kontroverze, a fotografije na kojima se ljube postale su vrela tema medija. Majli je negirala prevaru, tvrdeći da još uvek voli Lijama, ali da ne želi više da živi s njim.

Majli Sajrus
foto: Profimedia

Samo nekoliko meseci kasnije, Majli je raskinula i vezu s Kejtlin, pronalazeći utehu kraj pevača Kodija Simspona. Ova brza promena partnera dodatno je doprinela medijskoj pažnji usmerenoj ka njenom ljubavnom životu. Nije nepoznato da je Majli ranije raskidala i mirila se s Lijamom od 2009. godine, a njihov brak, koji je trajao od decembra 2018. godine, okončan je nakon samo nekoliko meseci. Prijatelji Lijama Hemsvorta otkrili su da je razlog za propast braka bio Majlin obiman niz prevara, uključujući odnose s drugim ženama i muškarcima. Majli je, naravno, negirala ove glasine putem ljutitih objava na društvenim mrežama, ali njen ljubavni život ostao je pod lupom javnosti, izazivajući različite reakcije i komentare.

Nastavljajući svoj burni emotivni život, Majli Sajrus nije uspela da pronađe dugotrajnu stabilnost ni u vezi s Kodijem Simsponom. Nakon završetka te veze, pevačica je prošla kroz period duboke depresije, verovatno dodatno pogoršan nakon razvoda od Lijama Hemsvorta. Čini se da je veza s Kodijem bila privremena uteha, a ne trajna ljubavna sreća, kako su mnogi možda očekivali.

Majli Sajrus
foto: Profimedia

Prema glasinama, razlog za kraj njihove veze bio je taj što je Majli koristila Kodija kao emocionalnu podršku nakon razvoda od Lijama. On je postao neka vrsta utehe koja joj je pomogla da lakše prebrodi emotivnu bol vezanu za bivšeg supruga. Ova situacija samo je dodatno obojila njenu ljubavnu biografiju, stavljajući je u središte pažnje javnosti.

Majli je jednom prilikom otvoreno delila svoje osećaje i stavove prema ljubavi, izjavljujući: "Dok nisam upoznala Kodija, mislila sam da su svi muškarci zli i da moram da se zabavljam sa devojkama i da budem gej kako bih bila srećna, ipak nije tako." Ove reči svedoče o njenim turbulentnim emotivnim iskustvima i potrazi za ličnim zadovoljstvom i ljubavi.

Dodatno, spekulisalo se da je Majli bila u vezi s ekscentričnim britanskim muzičarem Jangbladom, nakon što su procurele fotografije na kojima su delovali veoma prisno. Ova veza, ukoliko je tačna, samo je dodala još jedno poglavlje u njen koloritni ljubavni život, izazivajući dodatnu pažnju i rasprave u medijima.

Majli Sajrus i Kodi Simpson
foto: Profimedia

Osim ljubavnih peripetija, Majli je ostala upamćena i po jednom od najkontroverznijih trenutaka na dodeli MTV nagrada 2013. godine. Tada je zajedno s Robinom Tikom izvela tverk performans koji je izazvao pravu buru. Majli je nosila donji veš od lateksa, dok je s Robinom izvodila provokativne pokrete, simulirajući seksualni čin. Ovaj skandalozan trenutak izazvao je različite reakcije, ali nesumnjivo je ostavio trajan pečat na njenom javnom imidžu. Majli je ponovila sličan kontroverzan nastup nekoliko meseci kasnije, ali ovoga puta s drugim muškarcem, što je samo dodatno produbilo njen status kontroverzne ličnosti u svetu zabave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs