OVAKO NAJLEPŠE SRPKINJE IZGLEDAJU BEZ TRUNKE ŠMINKE: I dok neke ne liče na sebe, ona još LEPŠA i FATALNIJA bez mejkapa

Evo kako najlepše Srpkinje izgledaju bez šminke, neke prosto ostavljaju bez daha!

Nega
23:10h Autor:
OVAKO NAJLEPŠE SRPKINJE IZGLEDAJU BEZ TRUNKE ŠMINKE: I dok neke ne liče na sebe, ona još LEPŠA i FATALNIJA bez mejkapa
Najlepše Srpkinje bez šminke, Foto: Printscreen Instagram / aleksandra.jeftanovic / kilimara / bekvalceva

Važe za najlepše Sprkinje, te neretko intrigira javnost kako li upravo one izgledaju bez trunke šminke na licu. I dok za neke većina govori da im nije potrebna, te da bez nje, čak izgledaju mlađe, za pojedine se pogu čuti komentari da je velika razlika. Pogledajte, pa procenite sami!

LENA KOVAČEVIĆ

Sinonim je za lepu i negovanu damu, a nedavno je izjavila da najviše voli sama da se šminka, jer tada deluje najprirodnije. Uglavnom voli vrlo svedeno da istakne crte lice, a osmeh je njen zaštitni znak.

Kada vide njenu sliku bez šminke, brojni obožavaoci ističu da joj nije ni potrebna!

EMINA JAHOVIĆ

Emina Jahović
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Eminu Jahović u više navrata smo mogli da vidimo bez teške šminke. Pevačica i te kako vodi računa o tome kako izgleda, sa posebnim akcentom na negu zbog čega se može pohvaliti mladolikim licem.

JELENA KARLEUŠA

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram - karleusastar

I jedna od naših najvećih zvezda Jelena Karleuša, ne libi se da pokaže kako izgleda bez šminke. Ona je u vše navrata delila na svom profilu i fotografije bez mejkapa, i jasno je da i te kako vodi računa o svom licu i koži.

Takođe, i paparaco fotografije pokazale su da Jeleni ne treba šminka da bi bila atraktivna.

JELISAVETA ORAŠANIN

Jelisaveta Orašanin sa razlogom važi za jednu od naših najlepših glumica. Njoj šminka nije ni potrebna, a retko kada je i možemo videti sa teškim mejkapom, zbog čega opravdava titulu zavodnice i prirodne lepotice.

ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ

Još jedna "rekorderka" na listi. Aleksandra, koja je jedno od najpoznatijih lica na domaćim prostorima jedna je od onih žena koja apsolutno može da se pohvali da joj nije potrebna šminka da bi izgledala fantastično, što možete i videti na fotografijama u galeriji u nastavku teksta.

TAMARA KALINIĆ

I influenserka Tamara Kalinić važi za one srećnice kojima nije potrebna šminka da bi izgledale perfektno. Na svom Instagramu deli fotografije sa i bez mejkapa, a zategnutu kožu i svežinu duguje pravilnoj nezi o čemu često priča na svom profilu.

NATAŠA BEKVALAC

Lepa Novosađanka važi za jednu od najlepših žena na ovim prostorima, ali je takođe i jedna od onih kojima šminka ne treba da bi izgledala lepo.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen Instagram / Bekvalceva

Nataša je u više navrata delila fotografije na kojima je u potpuno prirpodnom izdanju i jasno je da su genetika, ali i ispravna nega i ishrana uradili svoje.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen Instagram / Bekvalceva

Još jedna Novosađanka na listi, ali ovog puta influenserka. Enu Lunu često viđamo tip-top sređenu, ali nema problem ni da se fotografiše bez šminke.

KSENIJA KNEŽEVIĆ

Nekadašnja "Uraganka" spada u neke od najlepših žena na ovim prostorima, ali su mnogi mišljenja da joj izgled u "smeđe" vode nije bio potreban.

Naime, kada se Ksenija prefarbala u braon boju, mnogo njih je komentarisalo da je ova nijansa čini starijom, a lice umornijim.

Ksenija Knežević
foto: Printscreen Instagram / ksenia.knezevic

Takođe, bilo je i onih koji su komentarisali da su Ksenija na Instagramu, sa šminkom, i Ksenija uživo, bez šminke, dve potpuno različite osobe, što nije bio slučaj kada je bila plava.

CECA

Iako je jedna od najvećih balkanskih zvezda, veoma često se pojavljuje i u javnosti bez trunke šminke, ističući da jedva čeka kada ne mora da nosi "tone" pudera na licu.

I tada dolazi do izražaka njena besprekorna neka, te se bore na licu gotovo ne mogu ni primetiti.

MARIJA KILIBARDA

I na kraju, još jedna rekorderka. Lepa voditeljka Marija Kilibarda oduševljava svojim prirodnim izdanjima kojih ne možemo da se nagledamo. Marija je prava prirodna lepotica i sa šminkom, ili bez nje, izgleda fantastično.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs