KAKO TO DA LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 7. DECENIJI IZGLEDA DUPLO MLAĐE OD SVOJIH VRŠNJAKINJA? Konačno je otkrila čarobni napitak

Mnogi se pitaju koji je eliksir mladosti prelepe glumice Lidije Vukićević, a ona je otkrila recept.

Lepi & Zdravi
Autor:
KAKO TO DA LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 7. DECENIJI IZGLEDA DUPLO MLAĐE OD SVOJIH VRŠNJAKINJA? Konačno je otkrila čarobni napitak
Foto: Printscreen Instagram / vukiceviclidija

Poznata glumica Lidija Vukićević nedavno je otkrila kako održava svoju težinu koja je godinama ista. Glumica je kročila u 7. deceniju, a izgleda kao da je vreme za nju stalo. Mnogi se pitaju u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda, i da li je možda pronašla eliksir mladosti.

Međutim, besprekoran izgled nije došao sam od sebe, a glumica ne krije da ima posebne rutine koje čine da uvek bude negovana i lepa. Takođe, to nije nešto što dolazi preko noći, a Lidija ceo život vodi računa o fizičkom izgledu.

Lidija Vukićević
foto: Privatna Arhiva

‒ Nikada ništa nisam jela na silu, ono što mi ne prija može da bude zdravo koliko god hoće, ali ja to neću uzeti. Najvažnije je slušati organizam, jer on traži ono što nam nedostaje. Gledam da imam više obroka, ali da porcije ne budu velike. Ne jedem meso i slatkiše, izuzev koha.

- Uglavnom su to neke supe, čorbe... Konzumiram namirnice bez glutena, mada mi niko zvanično nije rekao da ne jedem gluten. Volim žitarice sa suvim grožđem i brusnicama. Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da se stavi ‒ rekla je zanosna glumica za "Blic", a ovo je njen omiljeni smuti:

Lidija Vukićević
foto: Privatna Arhiva

Sastojci:

  • pirinčano mleko
  • bebi-spanać
  • kivi
  • banana
  • grčki jogurt
  • med

U blender prvo uspite pirinčano mleko, u količini u kojoj želite, zatim redom dodajte spanać, kivi, bananu i na kraju kašiku grčkog jogurta i kašiku meda.

1 / 11 Foto: Privatna Arhiva

- Uvek se trudim da budem u formi. Tada sam pokretljivija, a vratila sam i svoju devojačku težinu, nenamerno. Nikad nisam držala dijetu, ali godinama ne jedem meso, i stvarno se dobro osećam, puna sam energije i elana. Obično žene u nekom dobu počinju da odustaju od sebe, vade se na godine. Meni godine ne znače ništa, treba tražiti način da se osećate najbolje i da imate onoliko kilograma koliko vaše telo može da podnese. Volim da pocrnim, a negujem kožu i to je sve. - rekla je Lidija za Stil.

Bonus video: ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs