OVAKO SE SEKA ALEKSIĆ BORI PROTIV VEČITE ŽENSKE BOLJKE "POMORANDŽINE KORE": Jedna je od retkih koja javno priča o tome

Recept Seke Aleksić protiv celulita za koji je pre svega potrebna upornost.

Lepi & Zdravi
Autor:
OVAKO SE SEKA ALEKSIĆ BORI PROTIV VEČITE ŽENSKE BOLJKE "POMORANDŽINE KORE": Jedna je od retkih koja javno priča o tome
Seka Aleksić o borbi protiv celulita., Foto: Printscreen/instagram

Seka Aleksić jedna je od najpopularnijih pevačica naše javne scene. Tokom godina je dosta menjala kako stil tako i kilažu ali trenutno važi za jednu od najbolje obučenih pevačica.

Jedna je od retkih koja je javno priznala da ima problema sa celulitom. Na pitanje kako se bori protiv ove večite ženske boljke, ona je jednom prilikom objasnila:

Ishrana je bitna, a stoji i to da ima dosta i do genetike. Masažama može da se sredi. Verujte mi da i ja imam celulit, zimi više nego leti jer leti više idem na masaže i obraćam pažnju. Ne volim da se razgolićujem, pa se to i ne vidi preterano. Svakako da masaže izuzetno pomažu. Takođe, treba izbaciti gazirano piće i pomfrit. Ali svakako da i ja sa tim imam problema“, iskrena je bila Seka.

Celulit je boljka koje malo koja žena može potpuno da se reši, šta god činila. Previše je faktora u igri, pa i poznate glumice, pevačice, manekenke, koje mogu sebi da priušte svakakve preparate i metode, često imaju pomorandžinu koru na butinama i guzi.

Dodaje da i je krajem prošle godine zarad dobrog izgleda sasvim izbacila slatkiše:

Ne jedem slatikiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela.“

A što se tiče te njene zdrave ishrane, kako to otprilike izgleda?

Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo“, rekla je ranije pevačica.

Kad su u pitanju anticelulit masaže za koje Seka kaže da najviše pomažu, pre nego što rešite da ih isprobate, treba znati par važnih stvari.

U pitanju je posebno dizajniran i koncipiran tip masaže tako da se izvrši pritisak na područja zahvaćena celulitom. Maser prstima i rukama nastoji da zgnječi i usitni grudvice koje se nalaze pod kožom, tj. masne naslage.

Ukoliko se odlučite za ovakav tretman protiv celulita, znajte da nije dovoljan jedan odlazak u kozmetički salon da bi se problem rešio. Ukoliko očekujete glatku i zategnutu kožu nakon prve masaže, razočaraćete se jer rezultati dolaze tek nakon određenog broja tretmana, piše dietx.rs.

Takođe, profesionalni maseri tokom anticelulit masaže koriste posebne kreme, losione i eterična ulja koja dodatno pojačavaju njihov efekat i utiču na razdvajanje masti od vezivnog tkiva. Kada je u pitanju anticelulit masaža, iskustva su mahom pozitivna, posebno jer se mogu tretirati i delovi tela na koje vežbe za celulit nemaju uticaj.

1 / 13 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ali ako želite da se podvrgnete ovim tretmanima, najvažnije je da se prvo dobro raspitate o procedurama i terapeutima jer nestručna masaža može imati velike posledice, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs