Horoskop:

 • Ovan

  Posao

  Obratite pažnju na novac jer trošite više nego zaradite. Morate da dobro pazite u vezi sa plaćanjem jer imate puno računa koje morate da završite. Čuvajte se u saobraćaju u drugoj polovini meseca, posebno ako radite poslove komunikacija, kretanja.

  Ljubav

  Dobar period za ljubav od 16. septembra za sve one koji su usamljeni. 1. septembra pomračenje Sunca u Devici, pazite na zdravlje, posao, 16. septembra izbegavajte svađe sa ženama, pomračenje Meseca.

  Zdravlje

  Više se krećite, vežbajte, unosite vitamine u svoj organizam. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Bik

  Posao

  Ne zaboravite da imamo dva pomračenja, Sunca i Meseca u septembru, pa stoga oprezno na svim poljima. Povedite računa o lošim saradnicima, posebno druga polovina meseca.

  Ljubav

  Jak ste znak. Birate osobe iz zemljanog znaka, Jarac ili Devica. Sa njima nalazite najbolje rešenje, posebno ovo važi za sve usamljene.

  Zdravlje

  Potrebne su kontrole, zbog pomračenja Sunca i Meseca. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Blizanci

  Posao

  Posao sa inostranstvom vuče jaku energiju i tu ćete biti okrenuti maksimalno, finansijsko uvećanje od druge polovine meseca. Osoba u znaku Device ili Lava su saradnici koji su vam potrebni i od kojih možete imati koristi.

  Ljubav

  Nikako ljubav sa Lavom, jer možete sebi da stvorite problem. Na to vas upozorava pomračenje Meseca. Morate biti pažljivi prema bračnom partneru, predstoji mogućnost loše komunikacije.

  Zdravlje

  Dosta ste dobro, ali telesna težina vam je prevelika. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Rak

  Posao

  Imaćete posao predavača knjigovodstva, jezika, kompjutera. Volite grupni rad sa klijentima, a tu vam je i dobra zarada. Možda ćete u drugoj nedelji imati krizu novca, ali gledajte da budete usmereni na štednju. Jupiter ulaskom u Vagu u vaše 4. polje daće da se bavite i nekretninama.

  Ljubav

  Iskrenost je najvažnija. Ako ste u braku sa Bikom onda ćete morati da se okrenete njemu i njegovim željama. Ukoliko je u pitanju neki vazdušni znak, onda ćete sigurno uživati u svemu.

  Zdravlje

  Čuvajte reproduktivne organe. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Lav

  Posao

  Čuvajte dokumenta posebno što je Merkur retrogradan skoro ceo mesec. Lav zna da se zanese, pa ne obrati pažnju na važne stvari. Pomračenja vam donose preveliko trošenje, pazite na finansije.

  Ljubav

  U periodu meseca septembra znate da svoju emociju izražavate veoma hladno i oholo. Pokušajte da spustite kriterijume i da pomognete onima oko sebe jer će i oni pomoći vama kada vam bude potrebno. Pored vas su osobe rođene u znaku Ovan i Škorpija.

  Zdravlje

  Vaše telo vas obaveštava šta vam nije u redu. Slušajte unutrašnji glas. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Devica

  Posao

  Dobar period za odlazak u inostranstvo od 13 – 27. septembra. Osobe iz znaka Jarac, Lav, Škorpija, Vaga mogu da vam pomognu da se stabilizujete i pokrenete nov posao koji će imati veze sa investicijama.

  Ljubav

  Morate da razmislite o ljubavnoj vezi sa Lavom. Oboje ste veliki egoisti, može doći do svađe koja nikako da se ugasi. Slobodne Device imaju šansu sa Rakom ili Vagom koja vam najviše odgovara.

  Zdravlje

  Krvni pritisak povećan. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Vaga

  Posao

  Jupiter ulazi u vaše sazvežđe, 9. septembar je datum od kada će sreća ući u vaš znak. Narednih godinu dana ćete imati priliku da se stabilizujete na svim poljima. Posao će biti prioritet.

  Ljubav

  Ljubav vam kreće od 16. septembra kada definitivno morate da se stabilizujete. Vatreni i vodeni znakovi su vaša perspektiva. Budite realni, uspećete u ljubavi.

  Zdravlje

  Metabolizam je oslabljen ukoliko narušavate zdravlje iscrpljivanjem. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • škorpija

  Posao

  Poslove prepuštate saradnicima. Sigurni ste u one ljude oko vas i nećete imati problema ukoliko sebe opustite, a krenete da drugima dajete šansu više.

  Ljubav

  Od 9. septembra Škorpije koje su u braku mogu očekivati bolji ljubavni i emotivni život. Partner je posebno naglašen kroz pokazivanje emocija i iskrene ljubavi. Ako je rođen u znaku Ribe ili Lava emocije su još jače. Slobodni prolaze kroz fazu dobre zabave i poznanstva sa harizmatičnom Vodolijom.

  Zdravlje

  Koža, kosti, kosa su osetljivi delovi tela. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Strelac

  Posao

  Novac zarađujete lako. Jupiter u Vagi u vašem 11. polju ambicija i raznih socijalnih udruženja učiniće da ste neko ko može da preokrene ono što drugi ne mogu. Prijateljstvo između Device i Vage daje vama uspeh u svemu što radite.

  Ljubav

  Ovo je mesec strasnih ljubavnih veza, izazova, erotike. Nećete biti mirni ni tren. Ukoliko ste u braku čuvajte se laži partnera, ali i svog neverstva.

  Zdravlje

  Povedite računa o nervima, preteranim stresovima. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Jarac

  Posao

  Jupiter ulazi u Vagu 9. septembra i to je vaše 10. polje karijere i statusa. Moguće je da dobijete nasledstvo, ali ne preko roditelja već od prijatelja. Nekom ste pomogli i taj želi da vam se oduži. Ovo se može nazvati lutrijom.

  Ljubav

  Niste preterano zainteresovani za ljubav, ali jedan Blizanac neće ostati ravnodušan na vaš šarm. Biće prilike da se vratite jednom Biku o kome dugo razmišljate. Jarac u braku mora da vodi računa o starijim članovima porodice.

  Zdravlje

  Odlično u odnosu na prethodni period. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Vodolija

  Posao

  Od 12. septembra računajte na bolji odnos sa vatrenim znakovima. Oni su trenutno neko ko može da vam pomogne i vaše projekte preokrenu u stvarnost.

  Ljubav

  Pokrenite ljubav preko prijatelja. Sa Vagom imate magični susret. Srećni ste kada možete da računate na sve dobre ljude oko vas.

  Zdravlje

  Vežbajte, u dobroj ste kondiciji. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)

 • Ribe

  Posao

  Povedite računa o skandalima. Nije lako imati iza sebe nekog ko je nestabilan. Period druge polovine meseca vam donosi stabilizaciju kroz poslove umetnosti, građevine, ekonomije ili istraživački rad.

  Ljubav

  Od 13. septembra računajte na pomirenje ako ste u fazi lošeg braka. Partner je neko ko nije dorastao vašim emocijama, moraće više da se potrudi. Dobro bi bilo da se vratite tradiciji, tu je sigurna stabilnost za neke od vas. Slobodni ulaze u vezu sa Ovnom.

  Zdravlje

  Zadržavanje tečnosti u organizmu, povišen krvni pritisak. Astrolog Darka Cvetković (astrousluge.com)