Tuga

Fotografija koja je izazvala bes širom sveta: Nikad nemojte biti ovako bezdušni! (FOTO)

Siroti ljubimac počeo je mahnito da trči za kolima, osećajući da je ostavljen i da se čovek više nikad neće vratiti
Ljubimci
10:18h Autor:
Fotografija koja je izazvala bes širom sveta: Nikad nemojte biti ovako bezdušni! (FOTO)
Foto: Ilustracija: Thinkstock

Žena po imenu Lori Halis iz Luizijane imala je priliku da svojim očima vidi srceparajući scenu i odlučila je da obavesti ceo svet o tome.

Naime, ona se zaustavila na benzinskoj pumpi kod autoputa, a zatim ugledala jedan kamionet kako zastaje i izvodi crnog nemačkog ovčara iz automobila. Lori je čula i svaku reč koju je vrlo glasnim tonom izgovorio muškarac koji je vozio kamionet:

Hajde, druže, vrati se - Očajnička borba mačke da oživi prijatelja rasplakala je svet! (VIDEO)

"Ne, ne možeš da ideš, idi tamo, vratiću se, idi tamo, čekaj me tamo", citirala je Lori obraćanje čoveka psu za WDSU News.

Youtube / WDSU News / Pas trči za automobilom
Youtube / WDSU News / Pas trči za automobilom

Zatim je čovek ušao u automobil i odvezao se, a siroti ljubimac počeo je mahnito da trči, osećajući da je ostavljen i da se čovek više nikad neće vratiti. zaprepašćena Lori fotografisala je prizor i objavila ga na društvenim mrežama, nakon čega je usledila lavina komentara i osuda vlasnika.

Nadležne službe sprovele su istragu i najavile kaznu za napuštanje ljubimca od strane vlasnika. Nakon što je fotografija obišla svet, vlasnik kamioneta oglasio se sa izjavom da to nije njegov pas, već da živi u njegovom komšiluku i nema vlasnika, već ga sve komšije povremeno hrane.

Pas heroj spasao porodicu od smrti - Primio metke umesto njih i uginuo!

http://www.youtube.com/watch?v=_8pGr2eH5uI
nada se da će pronaći psa Džef Dorson:

"Ako ljudi misle da više ne mogu da birnu o ljubimcima, neka ih odvedu u prihvatilište, a ne da ih izbacuju na ovakav način. To rade kukavice i to je kažnjivo delo. Nadam se da ćemo pronaći psa, ali i vlasnika, kako bi mogao da bude kažnjen", zaključio je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs