Zaboleće vas srce

Hajde, druže, vrati se: Očajnička borba mačke da oživi prijatelja rasplakala je svet! (VIDEO)

Gazeći je šapama u predelu srca i donjeg dela tela, beli mačak nije hteo da se preda punih dva sata
Ljubimci
05:58h Autor:
Hajde, druže, vrati se: Očajnička borba mačke da oživi prijatelja rasplakala je svet! (VIDEO)
Foto: Youtube / David Markarian

Da li je u pitanju urođeno osećanje pripadnosti čoporu ili jednostavno bezgranična ljubav koju životinje gaje prema ljudima ili drugim životinjama, ne znamo, ali ovaj događaj potresao je mnoge i slomio čak i ona najkamenija srca!

Video je nastao slučajno, na ulicama Turske, kada je prolaznik primetio najtužniju životinju na svetu - mačku, koja ne može da se pomiri sa smrću svoje prijateljice, takođe mačke.

Dok je crna mačka beživotno ležala na asfaltu, njen prijatelj dao je sve od sebe da je ne izgubi, pa je, na sebi svojstven način, pokušao da je oživi, gazeći je šapama u predelu srca i donjeg dela tela. Shvativši da je sve izgubljeno, legao je i ušuškao se pored nje.

Ali, nešto mu ponovo nije dalo mira i odlučio je da je prijatelj vredan bar još jednog pokušaja i nastavio sa svojim procesom oživljavanja punih dva sata! Scenu je zapazilo još nekoliko ljudi koji nisu mogli da veruju svojim očima i kao skamenjeni gledali su očajničke pokušaje mačke da drugu mačku vrati u život.

http://www.youtube.com/watch?v=GeUQG9Lm7GA
nisu mogli da gledaju tužni prizor,

Šta vaš pas radi kad je sam kod kuće - Slomiće vam srce! (VIDEO)

To je bio trenutak kada su prijatelji morali zauvek da se raziđu, ali, da nije došlo službeno lice, pitanje je kada bi mačka prestala da se nada.

Pogledajte dirljivi video!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs