KO BI REKAO DA U OVOME LEŽI TAJNA NJENOG MLADOLIKOG IZGLEDA U 60. GODINI: Ono što većina žena radi ona ne bi ni u LUDILU

Kako da se žena dobro oseća u 60 godinama, otkiva Šeron Stoun svojim primerom.

Galerije
Autor:
1 / 14 Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za nju nije kompliment kada joj kažu da izgleda kao da joj je 40. Zvezda "Niskih strasti" ne želi da bude poznata kao žena čija lepota odoleva godinama i ne deli uverenje da je lepo samo ono što je mlado.

Šeron Stoun svaki put iznova oduševljava jasvnost svojom neverovatnom energijom i zanimljivim odevnim kombinacijama. Glumica često ističe da je ponosna na svoje godine, te da nema porive da se podmlađuje kao što mnoge žene danas rade.

Ona se savršeno oseća u svojim godinama, a upravo u tome i jeste tajna njenog besprekornog izgleda. Čini se da niko bolje od nje ne ume da nosi godine.

Šeron Stoun
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što ima 65 godina izgleda daleko mlađe, a ono što je čini da tako izgleda prema mnogim stručnjacima jeste kraća kosa i zanimljive odevne kombinacije.

Šeron Stoun
foto: Profimedia/editorial images

"Moj omiljeni doručak je lubenica s fetom, mentom i maslinovim uljem te soli i biberom. Uz to pojedem tost bez glutena i popijem biljni čaj", otkrila je ona u jednom intervjuu.

Što se tiče treninga, glumica obavezno radi čučnjeve koji održavaju tonus njenih mišića. Trudi se da vežbe radi svaki dan, te da na taj način uvek bude zgodna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs