U SMELOM IZDANJU NA CRVENOM TEPIHU: Lejla je izašla potpuno gola i nije dobila ovacije jer izgleda KAO MILION DOLARA

Manekenka Leila Depina privukla je pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji pojavivši se u smelom izdanju

Galerije
19:14h
1 / 4 Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Lejla Depina na Filmskom vestivalu u Veneciji nosila je lance kroz koje su se nazirale njene grudi.

Obukla je donji veš u boji kože. Njen izgled je upotpunjen jednostavnom šminkom, nakitom i sandalama na visokim potpeticama. Ona je poznata po tome što se na prestižnim događajima često fotografiše u oskudnim odevnim kombinacijama. Tako se nedavno, ranije ove godine, pojavila u sličnom izdanju na Kanskom filmskom festivalu.

Lejla Depina
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Iako se među korisnicima društvenih mreža često izražava mišljenje da ovakvo odevanje nije prikladno za takve prilike i da predstavlja nedostatak poštovanja prema ljudima iz filmske industrije, Lejla ne obraća pažnju na kritike koje joj upućuju.

Nakon što je zabljesnula fotografima na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, nastavila je uživati u događanju, prisustvujući projekciji filma "Hit Man", koji je režirao poznati reditelj Richard Linklater. Ovo je još jedan od trenutaka u njenom životu gde je svojim nekonvencionalnim stilom i hrabrim odabirom odeće privukla pažnju javnosti.

Lejla Hajrović, Lejla Depina
foto: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia

Njeno osećanje slobode u izražavanju kroz modu često nailazi na različite reakcije. Dok jedni podržavaju njenu hrabrost i originalnost u kreiranju izgleda, drugi smatraju da bi trebala poštovati tradicionalna pravila oblačenja na ovakvim svečanim događanjima.

Lejla Depina
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Nekima može izgledati da je njen izbor odeće izazovan ili kontroverzan, ali ona jasno stoji iza svojih estetskih odluka. Ovakvim odevanjem, ona se može osjećati samopouzdano i autentično, neopterećena mišljenjima drugih. Njena pojava na Filmskom festivalu u Veneciji samo je još jedan od primera kako ova javna ličnost ne zazire od izazova i kako hrabro korača vlastitim putem u svetu mode i umetnosti.

Kao što je već poznato, 80. izdanje Filmskog festivala u Veneciji umnogome je pogođeno štrajkovima glumaca te je u Italiju pristiglo tek nekoliko holivudskih zvijezda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs