OTAC JE OD NJE HTEO DA NAPRAVI SVETICU, A ONA GOLA I DLAKAVA IZAŠLA MEĐU LJUDE: Kažu da joj ni higijena nije jača strana

Sve one koje je zanimalo kako Madonina ćerka izgleda gola mogli su da vide kada se pojavila na jednom javnom događaju.

Celebrities
14:52h Autor:
OTAC JE OD NJE HTEO DA NAPRAVI SVETICU, A ONA GOLA I DLAKAVA IZAŠLA MEĐU LJUDE: Kažu da joj ni higijena nije jača strana
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lurds Leon pojavila se na "Victoria's Secret The Tour" događaju u pokazala svoje zanosne obline, kao i višak kilograma. Madonina ćerka obukla je svetlucavu prozirnu haljinu, dok su mnogi komentarisali da je praktično gola došla na događaj.

Osim toga što je višak kilograma bio očigledan, u fokusu su bile i duge dlake na njenim rukama. Međutim, ona ima jasan stav po pitanju depiliranja. Zalaže se za to da žena ne mora uvek da bude izdepilirana kako bi bila lepa i poželjna, te u skladu sa tim ne želi da se depilira uprkos tome što mnogi tvrde da to nije higijenski.

Lurds Leon
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madona je Lurds dobila iz veze sa trenerom Karlosom Leonom sa kojim je bila 90-ih godina. Ipak, ta veza završena je ubrzo nakon što se Lurds rodila.

Lurd je izjavila da je njeno vaspitanje bilo prilično strogo jer joj nije bilo dozvoljeno da izlazi. Objasnila je: 'Tata bi me ponekad pustio da se družim sa prijateljima vikendom, ali ja to zaista ne bih razmišljala o izlasku."

1 / 8 Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uprkos tome što je je imala "čelično" vaspitanje čini se da se Lurds otela kontroli, u prilog čemu ide i činjenica da se na javnom događaju pojavila gola. Ipak, mnogi komentarišu da se Lurdas ugledala na Madonu koja u poslednje vreme šokira svojim bizarnim postupcima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Lurds Leon