SAMO ON JE USPEO DA ZAVEDE NAJZGODNIJU I NAJLEPŠU ŽENU: 1 potezom je svima stavila do znanja da su joj popustile kočnice

U poslednje vreme, mnogi se pitaju ko je dečko najlepše Rumunke, a sada ga je konačno obelodanila.

Galerije
Autor:
1 / 14 Foto: KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rumunska glumica i manekenka Madalina Genea uživala je u romantičnim trenucima, u Veneciji nakon filmskog festivala sa svojim dečkom, teniserom Grigorom Dimitrovim. Sudeći prema fotografijama ljubav između njih cveta, a oni nikad nisu bili srećniji.

Dimitrov je sve vreme ugađao Madalini gledajući je kao boginju, dok je ona uživala u njegovoj pažnji. Čini se da je samo njemu pošlo za rukom da osvoji najlepšu Rumunku, dok bi mu mnogi pozavideli na tome.

Madalina, Madalina Genea
foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Već duže vrme se šuška da su Dimitrov i Genea u ljubavnoj vezi, a glasine su pokrenute nakon misterioznih objava na društvenim mrežama. Međutim, njih dvoje nikada nisu potvrdili emotivnu vezu, te je sve ostalo na nivou spekulacija koje su se ispostavile tačnim.

Inače, Genea važi za najlepšu i najzgodniju Rumunku, a njenom izvajanom telu svi se dive. Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom, a nakon porođaja uspela je da dovede liniju do savršenstva.

Bugarski teniser je imao i te kako zanimljiv ljubavni život, te je u prošlosti je izlazio i sa Serenom vilijam, Marijom Šarapovom, ali i jednom od najzgodnijih pevačica Nikol Šerzinger, sada je očigledno pao na čari slavne lepotice za koju kažu da je nova Sofija Loren. Takođe, Dimitrov ima veoma blizak odnos sa Novakom Đokovićem, te ih neretko zovu "braćom".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs