SAMO KLAUDIJA ŠIFER MOŽE 53. ROĐENDAN DA PROSLAVI U BIKINIJU: Izgleda da je BOG odlučio da joj podari večnu mladost

Matični list kaže da Klaudija Šifer ima 53 godine, a fotografije da je tek napunila 25!

Galerije
15:43h Autor:
1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram

Klaudija Šifer je napunila 53 godine i to se desilo u nedelju u Grčkoj. Obučena samo u sićušni bikini, bivša manekenka pokazala je da ima ISTU liniju kao pre 20 godina!

Zategnut stomak, izdužene noge i savršeno prirodno lice odavali su utisak da je ova žena upravo ušla u treću deceniju svog života, a ne u šestu.

Ranijih godina Klaudija je pričala kako joj je sasvim prirodno da stari, te da nije zavidna ni ljubomorna na mlađe modele.

"Ne moraju da me zovu lepoticom čitavog života. Nisam ljubomorna i prirodno mi je da starim. Ne postoji ništa gore od toga da ljudi poveruju da postoji čarobna pilula koja će te učiniti da ponovo izgledaš kao da ti je 20 godina."

Zbog svog fizičkog izgleda, lica i plave kose, često su je poredili sa francuskom glumicom Brižit Bardo. Bila je u vezi s nekoliko muškaraca, od kojih je najpoznatiji bio američki mađioničar Dejvid Koperfild, s kojim je bila u vezi pet godina.

Klaudija je danas ostvarena žena, supruga Metju Vonu za kojeg se udala 2002. godine, a par ima troje dece: Kaspara (20) i ćerke Klementin (18) i Kozimu (12).

Suvlasnica je čuvenog lanca restorana „Fešon kafe“ koji drži zajedno sa Sindi Kraford, Naomi Kembel, El Makferson i Kristi Terlington.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs