MAJKU JE STRPALA U ZATVOR ZBOG SVOG KRIMINALNOG ČINA: Bivša Dikaprijeva se udala za druga da bi još 1 prevaru napravila

Na filmskom festivalu u Veneciju, pojavila se Bar Rafaeli koja intrigira javnost raznim prestupima zakona

Celebrities
14:59h Autor:
MAJKU JE STRPALA U ZATVOR ZBOG SVOG KRIMINALNOG ČINA: Bivša Dikaprijeva se udala za druga da bi još 1 prevaru napravila
Bar Rafaeli, Foto: SMTK / The Photo One / Profimedia

Večerašnja premijera filma "Origin" u Kanu privukla je pažnju ne samo ljubitelja filma već i svetskih medija, budući da je na crvenom tepihu zablistala čuvena manekenka Bar Rafaeli, okružena brojnim poznatim zvanicama. U elegantnoj crnoj satenskoj haljini s intrigantnim belim plaštom, Bar je oduzela dah prisutnima, a ovaj neobičan dizajn donosi modernu verziju nekadašnjih glamuroznih haljina.

Bar Rafaeli
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Njena pojava nije bila jedina stvar koja je privukla pažnju na premijeri. Bar se istakla i svojom prirodnom šminkom u tonovima koji ističu njenu prirodnu lepotu, dok je njena kosa bila razbarušena, stvarajući efekat neobaveznog šika. Ovaj izgled je rezultat veštih ruku frizera i šminkera, koji su je pripremili za ovu glamuroznu noć u Kanu.

Bar Rafaeli je zablistala na Filmskom festivalu u Veneciji, a smešak na njenom licu svedoči o tomo koliko uživa u trenutku.

Bar Rafaeli
foto: Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia

Ipak, nije sve bilo tako blistavo za Bar Rafaeli u prethodnim godinama. 2020. godine, sud u Tel Avivu, Izrael, doneo je presudu kojom je poznata manekenka osuđena na devet meseci društveno korisnog rada zbog utaje poreza. Ona i njena majka su tada potpisale nagodbu sa tužilaštvom kako bi izbegle zatvorsku kaznu.

Bar Rafaeli
foto: Andrea Raffin / INSTAR Images / Profimedia

Umesto boravka iza rešetaka, Bar je bila obavezana da obavlja društveno koristan rad, dok je njena majka provela 16 meseci iza rešetaka. Obe su morale da plate značajne novčane kazne i vrate porez koji su utajile. Konkretno, Bar Rafaeli je optužena da je sakrila 250.000 dolara, dok je njena majka utajila čak milion dolara poreza dok je radila kao ćerkin agent.

Bar Rafaeli
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihova optužba se temeljila na sumnji da su lažno prijavile boravak u inostranstvu kako bi iskoristile porezne olakšice koje su bile dostupne prema izraelskom zakonu. Ovaj slučaj je okončao višegodišnji pravni proces i izazvao pažnju javnosti.

Pre nego što je postala svetski poznata manekenka, Bar Rafaeli je izbegla obavezno služenje vojnog roka u Izraelu udajom za svog prijatelja. U Izraelu, služenje vojske je obavezno za sve punoletne muškarce i neudate žene, ali Bar je našla način da izbegne tu obavezu.

Bar Rafaeli
foto: Profimedia

Nakon raskida s holivudskim glumcem Leonardom Dikaprijem, Bar se udala za izraelskog biznismena Adija Ezru, s kojim ima troje dece. Takođe, ima brak iza sebe s piscem Arikom Vajnstinom. Bar Rafaeli je tokom svoje karijere prolazila kroz uspone i padove, ali večerašnja premijera filma "Origin" u Kanu svakako predstavlja trenutak u kojem je zablistala i podsetila svet na svoju izvanrednu lepotu i šarm.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs