PAPARACI SLIKALI JELENU ĐOKOVIĆ U CRVENOM BIKINIJU: Strasno se ljubila sa NOVAKOM nesvesna da ih posmatraju

Novak i Jelena Đoković odmor provode u Hrvatskoj sa decom, dok su ih paparaci pratili i na plaži gde su fotografisali Jelenu prvi put u bikiniju

Galerije
08:49h Autor:
1 / 12 Foto: Profimedia

Novak i Jelena Đoković ovih dana su fotografisani u Dubrovniku u akva parku, dok su se ludo zabavljali sa svojom decom. Tom prilikom Jelena je nosila mini crveni bikini i prvi put je fotografisana u ovom izdanju.

Zategnuto i mišićavo telo bez grama viška, pokazala je dok se spuštala niz tobogan. U par navrata par se strastveno ljubio ne mareći za paparace koji su očigledno vrebali sa svih strana.

Inače, svetski mediji javljaju kako Novak i Jelena sa decom plove Mediteranom u jahti Tara, koju su ovom prilikom usidrili u blizini Dubrovnika.

Šta jede Jelena Đoković?

Zdrava ishrana je za Jelenu obavezna. Ona se pridržava biljne hrane, a meso ne jede godinama.

Za doručak obično bira kašu od ovsebih pahuljica, semena konoplje, maka (korenska biljka), kamu kamu (voće slično trešnjama), koprive, puter od badema, cimet, kakao, banana, jagode, borovnice i kokosovo mleko.

Jednom prilikom Jelena je otkrila na Instagramu i kako izgeda njen ishrana i koja su to pravila kojih se pridržava.

Jelena Đoković
foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

"Ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode ili šećer. Moja dijeta je 70% sirova hrana, 30% skuvan (supa, testenina, kinoa, pirinač). Ja nemam problema sa glutnom, ali ga ipak radije izbegavam. Da li je teško? Ne, ako znate zašto to radite i ako ste dobro informisani o tome. I da, teško je naći pravu hranu, pripremljenu na zdrav način. Zato je organizacija i dobro informisanost ključna."

"Ja sam srećna što imam partnera koji je kao i ja posvećen da ostane zdrav i jak, vodi računa o ishranu (iako se naši režimi ishrane razlikuju malo," napisala je Jelena.

Jelenin moto je: "Hrana koju jedete je vaše gorivo za dan i život. Proverite da li ste odabrali pravu!", a njene fotografije dovoljno govore o tome koliko joj ovakav tip ishrane prija.

1 / 7 Foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs