"MOŽDA MISLITE DA IMAM SVE, ALI NISAM IMALA SREĆE SA 2 NAJVAŽNIJE STVARI": Šeron Stoun ima lepotu i pamet, ali ne i OVO

Šeron Stoun važi za najinteligentniju osobu u Holivudu, a njeni citati obišli su planetu

Vip priča
21:36h Autor:
"MOŽDA MISLITE DA IMAM SVE, ALI NISAM IMALA SREĆE SA 2 NAJVAŽNIJE STVARI": Šeron Stoun ima lepotu i pamet, ali ne i OVO
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Šeron Stoun je postala poznata tek posle njene 30e godine. Sa 32 godine slikala se za Plejboj, dok je sa 34 igrala u Niskom strastima. I dobila dve filmske nagrade odjednom - kao najbolja glumica i kao najpoželjnija žena.

Magazin People je Šeron Stoun uvrstio u 50 najlepših ljudi na svetu, dok je u Velikoj Britaniji na 77. mestu kao najseksepilnija zvezda ikad.

I gledajući sa strane, mnogi misle da ona živi život za poželeti, ali evo šta ona ima da kaže o tome.

Šeron Stoun
foto: RSKM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nisam imala sreće sa najvažnijim stvarima u životu. Nisam imala sreće sa zdravljem i nisam imala sreće sa brakom, ali sam odlučila da idem dalje podignute glave.

2001. godine sam imala teško krvarenje na mozgu. Krv je ulazila u mozak punih 9 dana. Procenat preživelih posle onoga što sam ja preživela je veoma mali. Zatim sam dve godine ponovo učila da hodam, pričam i čitam. Posle toga, svaki razgovor o borama mi je smešan."

Izgleda da je život naučio Šeron Stoun šta je važno:

"Na zemlji nikad neće biti potpunog mira i spokoja. Ali mir i spokoj mogu postojati u tvojoj glavi."

Šeron Stoun
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"U SAD ima 400.000 farbanih plavuša sa istim nosevima, istim ogromnim usnama, prenaduvanim obrazima i snežno belim zubima. Da li ih neko smatra privlačnim? Teško."

"Do svoje 58 godine shvatila sam da lepota dolazi iznutra. Da biste bili lepi, morate da radite ono što želite i to svaki dan. Volim da plešem i plešem do iznemoglosti."

"U prvoj polovini vašeg života, vaše lice je ono s čim ste rođeni. U drugoj polovini života vi imate lice koje zaslužujete."

Inače, Šeron Stoun je doktorirala u 58. godini, na istom univerzitetu koji je napustila kada je bila mlada. Njen IQ je 154 i smatra se najinteligentnijom osobom u Holivudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs