KAŽU DA NE MOŽE DA JE SMISLI I DA JE JEDVA IZDRŽAO GODINU DANA U BRAKU: Da li se ovako ponaša muž koji voli svoju ženu?

Evo kako je izgledala godišnjica braka Bena Afleka i Džej Lo, koji su na ludi kamen stali prošle godine.

Galerije
14:07h Autor:
1 / 10 Foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez proslavili su u nedelju u Los Anđelesu godišnjicu braka sa svojom porodicom. Uprkos glasinama da je njihov brak pred pucanjem, te da se stalno svađaju, njih dvoje pokazali su istrajnost.

Pra je ovu posebnu priliku oebelžio uživanjem u ručku na Beverli Hilsu, sa troje svoje dece iz prethodnih veza. Njih dvoje nisu prospustili priliku da se osame, te su bez dece izašli na večeru gde je Džej Lo zablistala u minijaturnoj haljini koja je isticala njene obline, a u kojoj je izgledala kao devojka.

Dženifer Lopez
foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ben i Džej Lo bili su vidno raspoloženi, a ovo je jedna od retkih situacija gde su njih dvoje bili nasmejani i raspoloženi. Naime, nedavno se pojavio snimak u kojem Ben Aflek besno zalupi vratima od automobila u kom se nalazi njegova supruga Dženifer Lopez. Takođe, glumac nije prestajao da se mršti dok su ih paparaci snimali tokom odlaska na kafu, a situacija je "kulminirala" neočekivano, što je mnoge navelo da se zapitaju šta u njihovom braku nije u redu.

To nije prvi put da njih dvoje u javnosti izgledaju ne zainteresovano jedno za drugo, a javnost je to primetila tokom njihovog medenog meseca kada je Aflek najlepše trenutke prespavao.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Podsetićemo, Lopez i Aflek su se upoznali na snimanju filma Gigli 2002. (U to vreme, ona je još bila udata za svog drugog muža, Krisa Džada, pre nego što su se razveli 2003. godine).

Ben i Aflek počeli su tada da se zabavljaju, nakon čega su se verili. Međutim, 2004. godine raskinuli su nakon što je Aflek navodno prevario pevačicu i glumicu, na momačkoj večeri.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godine 2021. par je obnovio svoju romansu nakon što se Lopez razvela od bivšeg MLB igrača Aleksa Rodrigeza. Godinu dana kasnije, par se ponovo verio. Prošlog avgusta održali su drugu ceremoniju venčanja kako bi proslavili svoj brak u Aflekovom domu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs