TIFANI ČEN

ODLUČIO DA PRAVI DETE U 80-TOJ GODINI ŽIVOTA, MNOGI MISLE DA JE POLUDEO: Ko je žena koja je rodila SEDMO dete De Niru?

Žena koja je rodila sedmo dete čuvenom glumcu snimljena je na ulicama Njujorka

Vip roditelji
Autor:
ODLUČIO DA PRAVI DETE U 80-TOJ GODINI ŽIVOTA, MNOGI MISLE DA JE POLUDEO: Ko je žena koja je rodila SEDMO dete De Niru?
Tifani Čen, Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Robert De Niro šokirao je javnost kada je pre nekoliko dana u razgovoru za "ET Canada", otkrio kako je upravo postao otac sedmog deteta, devojčice po imenu Đia Virdžnija Čen-De Niro.

Znalo se da je slavni oskarovac, koji je u 80. godini života, već više godinama u ljubavnoj vezi s instruktorkom borilačkih veština Tifani Čen, ali mediji su tvrdili da ona ima 64 godine, pa se činilo neverovatnim da je ona majka njegovog sedmog deteta.

Nagađanja je zakuvao i glumac, budući da u tom prvom razgovoru nije otkrio ništa više – ni ko je majka deteta, ni kojeg je pola, a ni kako se zove.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Tifani Čen snimljena je u šetnji Njujorkom dok je nosila bebu na grudima, u pratnji asistenta koji je gurao dečja kolica, objavio je Dejli Mejl.

Čen je stavila naočale za sunce i hiruršku masku na lice i tako pokušala da pobegne paparacima ali nije uspela.

U međuvremenu se saznalo i da je Čen znatno mlađa nego što se nagađalo, pa se sada vrti informacija da ima oko 45 godina, a slavni je glumac je otkrio i da se devojčica rodila 6. aprila i da su joj odabrali ime Đia Virdžnija Čen-De Niro.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Trudnoću su držali u tajnosti, iako je na nedavnim njenim fotografijama primećivalo da ima trudnički stomačić.

Kada su ga pitali da li su to planirali ili je bilo iznenađenje, poznati glumac je rekao: "Kako možete da ne planirate tako nešto?" odgovorio je u njegovom stilu. Nadamo se da su De Niro i Čen dobro sračunali kada su planirali osnivanje porodice, jer sedmerostruki otac će kada dete bude završavalo srednju školu, imati 99 godina.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Kako bilo, De Nirova najstarija ćerka Drena (51) dobila je, kako se čini, sestru, baš kao i njen brat Rafael (46) koje De Niro ima iz prvog braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs