ZAVELA OCA, PA DOBILA DETE SA NJEGOVIM SINOM: Ponosno ga pokazuje u javnosti i svi kažu da je njena kopija

Karla Bruni ne krije koliko je ponosna na sina Aurelijena koji je krenuo njenim stopama.

Celebrities
14:11h Autor:
ZAVELA OCA, PA DOBILA DETE SA NJEGOVIM SINOM: Ponosno ga pokazuje u javnosti i svi kažu da je njena kopija
Kako izgleda sin Karle Bruni?, Foto: Profimedia

Deca poznatih i slavnih često nastavljaju stopama poznatih roditelja poput Kaje Gerber, ćerke Sindi Kraford, Helene Semjuel, ćerke Hajdi Klum, ali i Aurelijana Etovena, sina nekadašnje slavne manekenke Karle Bruni.

Karla Bruni sa sinom
Karla Bruni sa sinom foto: Printscreen/instagram

Upravo je Karla proslavila njegovu diplomu na prestižnom njujorškom univerzitetu Kolimbija gde je studirao političke nauke. Ponosna majka je na svom profilu podelila njegove fotografije s dodele diplome, na kojima ga vidimo svečanoj uniformi kako ponosno pozira.

Osim karijere u politologiji, Aurelijen "juri" i onu manekensku, baš kao što je to nekada radila njegova slavna mama. Već je odradio nekoliko poslova u modelingu, a među njima se posebno ističe revija za prestižnu italijansku modnu kuću Versaće.

Podsetimo, Karla je 22-godišnjeg Aurelijana dobila u vezi s francuskim profesorom filozofije Rafaelom Entovenom, a njihova veza izazvala je pravi skandal jer je pre toga bila u vezi sa njegovim ocem Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar.

S današnjim i jedinim suprugom Nikolom Sarkozijem ima 11-godišnju ćerku Džuliju.

Karla Bruni sa suprugom Nikolom Sarkozijem
Karla Bruni sa suprugom Nikolom Sarkozijem foto: Profimedia

Karla tokom karijere nije libila da se obnaži, zabavljala se sa rok zvezdama, ali turbulentan životni stil poslednjih godina je zamenila nešto mirnijim i više se okrenula porodici.

Ipak, Karla se i danas povremeno bavi modelingom. Nedavno je s Naomi Kembel nosila Balmejnovu reviju, a svi pamtimo i reviju italijanske modne kuće Versaće koja je na modnu pistu vratila pet nezaboravnih supermodela.

Karla Bruni još uvek se bavi modelingom
Karla Bruni još uvek se bavi modelingom foto: Profimedia

Naomi Kembel, Sindi Kraford, Klaudija Šifer, Helena Kristensen i Karla Brunii 2017. godine su u predivnim zlatnim haljinama odale počast jednom od najvećih modnih dizajnera i osnivaču modne kuće Versaće, Đaniju Versaćeu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs