pogledajte

Amelija Vindzor: Očarala modni svet i potvrdila da je najlepša članica kraljevske porodice! (FOTO)

Dvadestrogodišnja Ledi Amelija Vindzor izabrana je za novo lice brend Ilamasquea, a njen izgled na promo fotografija dokazao je da poseduje neverovatnu moć transformacije.

Vip priča
19:31h Autor:
Amelija Vindzor: Očarala modni svet i potvrdila da je najlepša članica kraljevske porodice! (FOTO)
Lejdi Amelija Vindzor, Foto: Profimedia

Amelijini plavi uvojci i savršen ten pomogliu su joj da nezvanično dobije titulu najlepše članice kraljevske porodice, navodi magazin Tatlet. Ipak, ovog puta Amelija je predstavila totalno drugačiji izgled u novoj reklamnoj kampanji za kozmetički brend Illamasqua. Lepotica, koja se i ranije našla u ulozi modela za razne modne kampanje, ovog puta je svoju dugu plavu kosu sakrila iza perike sa šiškama, dok je ulice ulepšala svetlim karminom i narandžastom senkom pažljivo apliciranom oko očiju.

Inače, Amelija je do sada postigla najveći uspeh u karijeri modela predstavljajući italijanski diazjnerski dvojac Dolče i Gabanu, a uplela je svoje prste i u dizajn, osmišljavajući kolekciju za britansku modnu marku Penelope Chilvers.

Modni angažmani i uzbudljiv način života pomogli su joj da postane jedna od zvezda Instagrama, te je trenutno na ovoj mreži prati više od 74.000 ljudi.

Tetovaže, ludi noćni provod, provakativno oblačenje: Ko je Amelija Vindzor - najlepša članica kraljevske porodice! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs