intervju

Džejn Fonda odustala od muškaraca ali ne i od plastične hirurgije: Ovo je najbolji deo mog života! (FOTO)

Glumica, aktivistkinja, fitnes guru, filantrop i autorka, Džejn Fonda, rođena je kao ćerka Holivudske legende Henrija Fonde, ali njen život nije bio nimalo lagan.

Vip priča
Autor:
Džejn Fonda odustala od muškaraca ali ne i od plastične hirurgije: Ovo je najbolji deo mog života! (FOTO)
Džejn Fonda, Foto: Profimedia

Džejn Fonda se izgladnjivala kako bi ostala vitka i borila se s ljubavnim vezama, ali ni jedan od njenih brakova nije potrajao. Udavala i razvodila tri puta: za francuskog reditelja Rodžera Vadima, bivšeg senatora Toma Hejdena, a poslednji brak s medijskim mogulom Tedom Tarnerom je takođe okončan razvodom.

Dvostruka oskarovka Džejn Fonda (80) zasijala je na crvenom tepihu u Sidneju gde je promovisala film "Klub zadovoljnih žena" u kojem glumi uz Dajan Kiton, Kendis Bergen i Mari Stiburgen, a u kojem se životi četiri dugogodišnje prijateljice promene nakon što pročitaju knjigu "Pedeset nijansi sive".

Dobri geni, mnogo novca i pravilno držanje: Džejn Fonda (80) bez dlake na jeziku progovorila o svom izgledu! (FOTO)

foto: Profimedia

'Više ne idem na sastanke, a išla sam sve do pre nekoliko godina. Tek sam u 70-im godinama života spoznala činjenicu da trebamo da težimo ljubaznosti', priznaje Fonda koja je u januaru 2017. godine prekinula osmogodišnju vezu s muzičkim producentom Ričardom Perijem.

Filmska diva priznala je kako joj nije problem da ide 'pod nož' da bi izgledala bolje.

'Srećna sam što živim u vremenu kad mogu iskoristiti prednosti moderne medicine. Kad nešto krene po zlu, mogu samo otići po nove delove', dodala je glumica koja je, između ostalog, ugradila oba veštačka kuka.

Iako je odustala od seksualnog života, 80-godišnja Fonda nikad nije bila srećnija, posebmo činjenicom da se nalazi u osmoj deceniji života.

'Imam 80 godina i iskreno mogu da kažem da je ovo najbolji deo mog života. To nije ono što sam očekivala, ali još nisam gotova', priznaje Fonda.

Za nju su godine samo brojka: Džejn Fonda (80) oduševila mladolikim izgledom i fit figurom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs