Naišla na oštre kritike

Napali glumicu jer je postala majka: Prestara si za peto dete! (FOTO)

Mnogim majkama se nije svidela njena odluka koju nazivaju sebičnom

Vip priča
18:41h Autor:
Napali glumicu jer je postala majka: Prestara si za peto dete! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / realbrigittenielsen

Danska glumica, manekenka i voditeljka Brižit Nilsen pre mesec dana je u svojoj 55. godini rodila još jedno dete koje je dugo vremena priželjkivala.

Dolaskom devojčice Fride, želja joj se ostvarila, a porodica svestrane zvezde postala je brojnija za još jednog člana, njeno peto dete čime je dokazala da za nove potomke nikada nije kasno. Ipak, s njom se nisu složili brojni obožavaoci koji su na društvenim mrežama izrazili mišljenje da odluku glumice smatraju sebičnom.

Brižit se u iskrenom intervjuu koji je dala za People magazin otvorila o ovom problemu i rekla da su je mnoge majke napadale i komentarisale da je prestara za još jedno dete.

"Mnoge žene misle: "O moj Bože, prestara je." Tako da mogu razumeti ljude koji se pitaju kako se usuđujem da imam još jedno dete", otkrila je glumica i dodala:

"Ali koliko muškaraca dobije decu u svojim 60-im i 70-im godinama, međutim njihovu odluku niko ne dovodi u pitanje."

Sjajne pedesete: Žene imaju više samopouzdanja, para i iskustva! (FOTO)

"Razumem li da su ljudi skeptični? Da, razumem. Takođe potpuno poštujem činjenicu da se ne slažu svi s mojom odlukom, ali to je moj život", rekala je glumica koja je devojčicu Fridu dobila s 39-godišnjim suprugom Matijom Desijem.

"Ovo je njegovo prvo dete i jako smo zaljubljeni i srećni. Imamo stabilnu vezu. Slavimo što smo 14 godina zajedno", ispričala je. Prisetimo se, osim što je pet puta zatrudnela, Brižit se i pet puta udala. U svom burnom privatnom životu ispunjenom različitim kontroverzama i avanturama, glumica je prošla kroz pet brakova.

Od 1983. do 1984. godine bila je udata za danskog muzičara Kaspera Vindinga s kojim je dobila sina Juliana. Drugi brak s američkim glumcem Silvesterom Staloneom trajao je samo dve godine, a potom se preudala za reditelja i fotografa Sebastijana Kopelanda s kojim je u braku bila takođe dve godine. Iz svog četvrtog braka s bivšim suprugom Raulom Mejerom, glumica ima dvoje dece. Svog trenutnog supruga upoznala je 2003. godine, a tri godine kasnije su ušli u bračne vode.

Životni brodolomi Silvestera Stalonea: Svaki šampion je nekada bio borac koji je odbijao da odustane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs