Životni preokret

Problematični sin slavnog glumca 7 godina proveo iza rešetaka: Tata i Ketrin su uvek bili uz mene! (FOTO)

Bili uz njega u najgorem periodu života i sada želi da učini sve kako bi se njegova porodica ponosila njim

Vip priča
15:52h Autor:
Problematični sin slavnog glumca 7 godina proveo iza rešetaka: Tata i Ketrin su uvek bili uz mene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Problematični sin Majkla Daglasa, Kameron Daglas (39), pohvalio je svog slavnog oca i maćehu Ketrin Zitu-Džouns da su bili uz njega u najgorem periodu života i da sada želi da učini sve kako bi se njegova porodica ponosila njim.

Kameron, koji je pre godinu i po dana izašao iz zatvora nakon što je zbog droge proveo sedam godina iza rešetaka, rekao je da ga se njegova porodica nije odrekla "ni na jednu sekundu".

On je jedino dete Majkla i njegove bivše supruge Dijandre, a prestao je da ide u školu sa 17 godina i postao didžej - ali već tada bio je zavisnik.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

Priznaje da je doneo loše odluke i da nije cenio svoj život. Jedna od takvih loših odluka uključuje i trenutak kad je uhvaćen sa ksanaksom koji mu je prokrijumčario njegov bivši advokat. Naime, prodavao ga je drugim zatvorenicima, pa je osuđen na dodatne četiri i po godine zatvora.

Dve je proveo u samici. Nije bilo dozvoljenih poseta porodice ni prijatelja, što je njegov otac Majkl kritikovao tokom govora na dodeli Emija 2013.

Kameron je prvobitno osuđen na pet godina zbog posedovanja heroina i metamfetamina.

Zavisnost od seksa ih uništila: Poznati koji su platili previsoku cenu zbog žena! (FOTO)

"Živeo sam noćnu moru sedam godina, ali ljubav prema mojoj porodici se nikad nije poljuljala", rekao je Kameron, koji je nedavno dobio ćerku sa devojkom Vivijan Tibs.

Govoreći o maćehi Ketrin za Daily mail je rekao:

"Nikad ne odustaje ni od čega, pa nije odustala ni od mene. Njihova ljubav vodila me kroz najteže dane. Dovela je i polubrata i polusestru Keris i Dilan da me vide jer nije htela da prikriva stvari." U zatvor je, kaže, došao da ga poseti i deda Kirk Daglas.

Žena ga spasila propasti: Potresna životna priča Kirka Daglasa (100)! (FOTO)

Novopečeni otac priznaje da je proživeo neke neverovatno mračne trenutke, ali da vreme koje je proveo iza rešetaka vidi kao priliku za pravi preokret u svom životu.

"Sada želim da budem najbolji otac, čovek i glumac. Napokon imam poređane prioritete. Želim da moja porodica bude ponosna", dodao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs