o nekima se i dalje priča

Vanbračna deca, sečenje vena, vezivanje za stolicu: 10 najsenzacionalnijih razvoda poznatih! (FOTO)

Izgledali su tako srećno i zaljubljeno, ali, samo dok je trajao medeni mesec. Onda su stvari postale ružne, naročito kada su dospele u medije.

Vip priča
15:49h Autor:
Vanbračna deca, sečenje vena, vezivanje za stolicu: 10 najsenzacionalnijih razvoda poznatih! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pol Simon i Keri Fišer

Keri Fišer, ćerka Edija Fišer i Debi Rejnolds, zabavljala se iznova i iznova sa pevačem Polom Simonom godinama (u međuvremenu se čak verila i raskinula veridbu sa glumcem Denom Ajkrojdom). Umetici, stastveni i temperamentni, Pol i Keri su bili toliko slični da su se svi pitali zašto su se venčali 1983. Jedanaest meseci i jedan pobačaj kasnije, razveli su se - ali su nakon toga ostali u vezi. "Tamo gde treba da budu cvet i baštovan, mi smo bili dva cveta. Na jakom suncu. Venuli smo", rekla je Keri jednom prilikom.

Osećala se krivom jer je otkrila tajnu: Keri Fišer priznala u poslednjem intervjuu

foto: Profimedia

Soni i Šer

Kada su se upoznali, Šerilin Sarkisijan je imala 16 godina, a Salvatore Bono je bio 11 godina stariji. Transformisao ju je od pratećeg vokala Fila Spektora u super zvezdu poznatu pod prvim imenom, a usput su se i venčali. Prodali su više od 40 miliona ploča i glumili u "Sonijevom i Šerinom satu komedije". Ali "Imam te, bejbe" je postalo "Ostavila sam te, bejbe" kada se Šer umorila od konstantnog konrolisanja. Kasnije je rekla Veniti feru da je on bio užasan suprug koji je više tretirao kao zlatnu koku nego suprugu. Soni je preminuo 1998. godine, a epitaf na njegovom spomeniku glasi "And the Beat Goes On" po pesmu koju je napisao za Šer.

foto: Profimedia

Šer i Greg Olman

Tri dana nakon zvaničnog razvoda od Sonija, Šer se udala za rokera Grega Olmana u Las Vegasu. Devet dana kasnije, podnela je zahtev za razvod, a glasine su kružile da je to zbog njegovog drogiranja i alkoholisanja tokom medenog meseca. Međutim, oni su se pomirili, pa opet hteli da se razvedu, pa pomirili kada je Šer sazanla da je trudna sa Elajdžom Blu. Brak se ipak raspao kada su snimili duetski album "Two the Hard Way" koji nije imao uspeha. Čak je posvađao Šerinu publiku sa slušaocima Olman braće.

Šer: Doživela sam priličan šok zbog ćerkine promene pola

foto: Profimedia

Mik Džeger i Džeri Hol

Mik je i dalje bio u braku sa Bjankom kada ga je očarala teksašanka Džeri Hol. "Naterala sam Mika da ostavi heroin, ali ga nikad nisam navela da ostavi žene", izjavila je Hol jednom prilikom. Zajedno su bili 23 godine i zajedno imaju 4 dece, a venčali su se tek 1990. Njiho brak se završio 9 godina kasnije, kada je brazilski model Lusijana Morad otkrila da je trudna sa sedmim detetom poznatog pevača.

Najveća ljubav Mika Džegera: Razuzdan i skaredan život su je doveli do ruba propasti!

foto: Profimedia

Frenk Sinatra i Ava Gardner

Frenk Sinatra se jako zaljubio u zanosnu Anu Gartner, ali su oboje bili nemirni i ljubomorni, voleli su da popiju i bili preke naravi. Za prvi sastanak, Frenk je odvezao Avu u Palm Springs gde je pucao na ulične svetiljke. Razveo se od prve žene kako bi je oženio, ali Avina nesigurnost i karijera koja propada osudili su ih na propast na samom početku. Frenk je čak prerezao vene kako bi je naterao da ostane. Nije mu uspelo, ali je ubedila prijatelja da da Frenku ulogu u filmu "Odavde do večnosti" kako bi povratio staru slavu. Iako su bili razvedeni, jedno drugog su zvali "ljubav mog života"

Najfatalnija lepotica na svetu: Zbog nje su muškarci pokušavali da se ubiju!

foto: Profimedia

Ostatak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs