Neprikosnovena dama

Melanija Tramp i u svakodnevnoj kombinaciji izgleda moćno: Evo kako joj je to uspelo! (FOTO)

Prva dama Sjedinjenih Američki Država juče je obišla teksaške porodice pogođene septembarskim uraganom Harvijem, a glavna vest ponovo je bio njen upečatljiv modni stil

Star look
13:43h Autor:
Melanija Tramp i u svakodnevnoj kombinaciji izgleda moćno: Evo kako joj je to uspelo! (FOTO)
Foto: AP / Casey Jackson

Melanija Tramp i Karen Pens, supruga potpredsednika SAD Majka Pensa, obišle su obalu Teksasa ne bi li porazgovarale s preživelima velike prirodne katastrofe koja je pogodila ovaj deo Amerike u septembru, piše Glossy.

foto: AP / Casey Jackson

Prva dama porazgovarala je s jednom porodicom koja je ostala bez doma zbog uragana Harvi, posetila je jednu lokalnu školu, upoznala je lokalne heroje i provela dan za pamćenje. Međutim, ono što će se svakako pamtiti nakon ovog putovanja Melanije Tramp jeste njen odabir odeće za ovu priliku.

Melanija Tramp u prazničnom raspoloženju: Prva dama izgleda savršeno u crvenom! (FOTO)

foto: AP / Casey Jackson

Naime, supruga Donalda Trampa uspela je da, uprkos tome što je nosila zimsku jaknu, izgleda veoma, veoma seksepilno. Kako joj je to pošlo za rukom?

Kako bi se zaštitila od hladnoće, Melanija je ponela tešku jaknu modne kuće Rag & Bone, za koju strani mediji javljaju da se u Americi može kupiti za nešto manje od hiljadu dolara. U pitanju je maslinastozeleni model koji je bivša manekenka kombinovala s braon rolkom i skinny modelom tamnozelenih farmerica.

Melanija Tramp zna najbolje: Ležerna kombinacija koja drastično podmlađuje! (FOTO)

foto: Profimedia

Najinteresantniji deo ove kombinacije su, međutim, uske čizme koje dosežu do kolena. Zbog toga i činjenice da je reč o paru obuće s izuzetno visokom štiklom, ono što je moglo da bude krajnje jednostavna streetstyle kombinacija postalo je seksepilna varijanta ovog stila.

Jednostavno, a tako, tako moćno!

Kakva je Melanija Tramp zaista: Bivši batler otkrio šta se krije iza hladne spoljašnosti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs