Pogledajte

Ovako je izgledalo prvo venčanje Megan Markl: Daleko od kraljevskih manira! (FOTO)

Američka glumica Megan Markl (36) će drugi put idućeg proleća prošetati do oltara. Pre nego što je upoznala princa Harija (33) bila je udata za holivudskog producenta Trevora Engelsona

Vip priča
10:38h Autor:
Ovako je izgledalo prvo venčanje Megan Markl: Daleko od kraljevskih manira! (FOTO)
Foto: Profimedia

U vezi su bili sedam godina pre nego što su se venčali 2011. godine. Venčanje je bilo mnogo jednostavnije nego kakvo je čeka na proleće, kada se bude udavala za Harija.

Oni su tako zaljubljeni: Pogledajte prvi zajednički intervju princa Harija i Megan Markl (VIDEO)

foto: Profimedia

Megan i Trevor su sa najbližim prijateljima i porodicom otišli na Jamajku i imali venčanje na plaži. Navodno su slavili danima.

Na fotografijama koje su se pojavile vidi se kako je Megan imala jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i opuštenu kosu, a mladoženja je bio u beloj košulji i pantalonama.

Šta sve čeka Megan Markl nakon veridbe: Ni Kejt Midlton nije imala ovakav status! (FOTO)

foto: Profimedia

Na drugim fotografijama, nakon same ceremonije, Megan je u još opuštenijem izdanju, u žutom bikiniju. Pili su se kokteli i plesalo se do jutra.

S obzirom da je Trevor jevrejske vere, imali su i ceremoniju hore, u kojoj mladence gosti nose na stolicama što je običaj.

Prolećno venčanje: Megan Markl i princ Hari su zvanično vereni!

foto: Profimedia

Megan i Trevor su se rastali pre dve godine, a kao službeni razlog naveli su "nepremostive razlike". Glumica nikad nije pričala o vezi sa Trevorom.

"To nije bila prava veza za nju. Nakon razvoda osećala se osnaženo i jednostavno je krenula dalje", rekla je njena prijateljica.

I to se desilo: Kejt Midlton potpuno iskopirala Megan Markl, obe u istim haljinama! (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, Meganin bivši suprug već je počeo koristi njenu romansu sa Harijem. Producent koji je radio na filmovima "Remember Me", "License To Wed" i "All About Steve" trenutno radi na projektu čija se radnja dešava oko rastavljenog para i borbe za starateljstvom nad detetom.

Problem nastaje kada se žena, inače američka glumica, uda za člana britanske kraljevske porodice.

Zvuči poznato?

5 stvari koje sigurno niste znali o životu Megan Markl: Kada žena vlada, svet se menja! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs