DOK SMO JOJ ZAVIDILI, ONA PROLAZILA KROZ PAKAO: Zbog posla i ljubavnika završila na PSIHIJATRIJI, a evo šta radi sada

Merjem Uzerli je napokon izašla iz svih životnih problema i to se najbolje vidi po njenom samopouzdanju na crvenom tepihu u Dubaiju

Vip priča
DOK SMO JOJ ZAVIDILI, ONA PROLAZILA KROZ PAKAO: Zbog posla i ljubavnika završila na PSIHIJATRIJI, a evo šta radi sada
Foto: Printscreen/ Instagram/ Meryemuzerlimeryem

Merjem Uzerli je glumica koja je savršeno dočarala Hurem. Kada slušamo priče o Hurem setimo se Merjem, nekako ih poistovećujući. Ali ova tursko-nemačka glumica imala je život koji zahvaljuje svoju priču.

U 40oj godini, ova žena izgleda moćno i savršeno. To se vidi upravo sada kada je prisustvovala dvodnevnoj konferenciji u Dubaiju, gde sepojavila u glamuroznom izdanju.

Obučena u arapski brend visoke mode Atelier Zuhra, Merjem je blistala u dugačkoj beloj haljini sa kristalima i pelerini od belog tila.

Jednostavna šimnka doprinela je tome da njena lepota dođe do izražaja.

Inače, glumica je u privatnom životu prošla pravi pakao. Priča se da je prošla pravi pakao dok je glumila Hurem, jer su je glumci šikanirali. To je kulminiralo time što je glumica potražila pomoć stručnjaka zbog psihičkih problema, pa se lečila na klinici u Nemačkoj.

Taj period koji je Merjem proslavio dok je glumila Hurem trajao je od 2011. do 2013. godine, a svi su pričali da je imala aferu sa glavnim glumcem Haliom Ergenčom koji je u braku sa koleginicom Berguzar Korel.

Merjem Uzerli, Sultanija Hurem, Sulejman Veličanstveni
foto: SPMY / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Dok se govorkalo o njenim vezama sa kolegom, glumica je vodila bitku sa bivšim partnerom, 17 godina starijim milionerom iz Turske, Kanom Atešom sa kojim je dobila ćerku.

Naime, on je od Merjem tražio da abortira, a kada je ipak rodila dete, počela je ljuta borba za starateljstvo. To je glumicu gurnulo preko ivice pa je razmišljala i o samoubistvu.

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

Pre par godina je dobila i drugo dete, još jednu ćerku, a javnosti nije poznato ko je otac tog deteta.

Poslednjih godina najviše se piše o tome kako je lepa Merjem svoje lice "uništila" estetskim korekcijama zbog kojih sada ne može ni da se nasmeje.

U našoj galeriji prosudite sami da li je nešto radila sa svojim licem ili su i to nagađanja:

1 / 7 Foto: Timm/face to face / Face to Face / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs