Privatabn život krili kao zmija noge

Bolest, svađe, depresija, zlostavljanje: Mračne tajne savršene američke porodice! (FOTO, VIDEO)

Svi članovi porodice Osmond profilisani su kao "čistunci". Uvek disciplinovani i nasmejani, ostavljali su utisak "savršene američke porodice"
Vip priča
18:22h Autor:
Bolest, svađe, depresija, zlostavljanje: Mračne tajne savršene američke porodice! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Raspevana porodica zaradila je milione na svom imidžu nasmejanih, disciplinovanih i talentovanih "čistunaca". Ali iza osmeha su se krile bolest, svađe, depresije i zlostavljanje.

Poslednja tragedija porodicu Osmond je pogodila 2010. godine kada se ubio Majkl, usvojeni sin Meri Osmond. Majkl se godinama borio s depresijom i zavisnosti o drogama i alkoholu. U kliniku za odvikavanje se prijavio dve godine pre smrti. Život je sebi oduzeo u 19. godini.

Sunovrat bivše Bondove devojke: Ostala na ulici, ćerka joj bolesna, živi od danas do sutra! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Porodica Osmond je prvi put nastupala na televiziji 1962. pod imenom "The Osmond Brothers". U toj postavi pevali su i plesali braća Alan, Vejn, Meril i Džej. Iz mase izvođača isticali su se preciznom sinhronizovanošću. Iza toga je stajao njihov otac Džordž, penzionisani oficir američke vojske.

Džordž je bio, kao i cela porodica, mormon. Njegova supruga spavala je sama u sobi. Dečaci su spavali u krevetima nalik onima u vojnim kampovima, a svakog jutra su se budili uz zvuk zvona. Džordž ih je na početku dana poslagao u vrstu. Braća su se predstavljala brojem koji im je dodeljen, a zatim bi počeli mukotrpni višesatni trening, uvežbavajući pevanje i plesanje.

Iza večitog osmeha krije se tužna porodična priča: Slavna pevačica ne želi da se ovo sazna! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Alan,Vejn, Meril i Džej imali su još dvojicu starije braće koji su rođeni gluvi, Virila i Toma, najmlađeg brata Donija i jedinu sestru Meri.

"Naše greške tata bi kažnjavao udarcima. Svakodnevno nas je tukao, a tek sad shvatam da je to bilo zlostavljanje", prisetio se Džimi.

Njena lepota je oduzimala dah, ali je koštala života: Tragedija koja je izmenila Holivud! (VIDEO)

Kada se braći pridružio Doni, grupu su preimenovali u "The Osmonds", a pod tim imenom ostvarili su najveće uspehe. Njihova sestra Meri ponekad je s njima nastupala, ali ona je kasnije ostvarila uspešnu samostalnu karijeru.

Svi članovi porodice Osmond profilisani su kao "čistunci". Uvek disciplinovani i nasmejani, ostavljali su utisak "savršene američke porodice". Ni jedan član nije pio ni pušio, a nikada nisu ni psovali i čvrsto su se držali apstinencije pre braka.

Ali zbog očevih loših investicija, porodična karijera krenula je nizbrdo krajem sedamdesetih, pa su izgubili milione. Članovi porodice morali su da se snalaze kako znaju i umeju, pa su svirali po školskim dvoranama i na zabavama. Slavu su kasnije, doduše, vratili kao pojedinačni izvođači.

Muž je tukao u trudnoći, izvršila samoubistvo: Tragična sudbina slavne pesnikinje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom karijere, braća su znala da nastupaju i na tri koncerta dnevno, a otac Džordž ih je vodio na turneje po Evropi i Aziji. Doni je jednom prilikom pisao majci i izrazio želju da se vrati kući iz Švedske, ali braća su mu otela pismo pre nego što ga je poslao i pocepala ga.

Privatni život čuvali su "kao zmija noge", zato na vrhuncu njihove popularnosti nije bilo poznato da Meril ima bolest srca i dijabetes, a Alan multiplu sklerozu. Vejn je dobio tumor na mozgu, zbog čega je operisan 1997. godine.

Mračna strana princa Čarlsa: Svet zgrožen novim podacima o njegovom životu! (FOTO)

Najšokantnije otkriće imala je Meri, koja je izdala knjigu "Behind The Smile" 2001. godine. U njoj je priznala da se borila s postporođajnom depresijom nakon što je rodila sina Metjua.

"Kada sam bila tinejdžerka i nastupala sa svojom porodicom, jedna bliska osoba me seksualno zlostavljala", napisala je Meri u svojoj knjizi. Nikada nije htela da otkrije ime zlostavljača jer joj je, kaže, pretio da će je ubiti.

Životna priča princeze sa tužnim očima: Nesrećna žena koju je sudbina proklela! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Meri, koja je ostala u svetu šoubiza sve do samoubistva njenog sina Majkla, 2006. godine je završila u bolnici. Njen portparol je rekao da joj je "pozlilo zbog lekova", ali sama Meri kasnije je priznala da je pokušala da se ubije i to nekoliko puta tokom godina.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs