U strahu od javnosti

Iza večitog osmeha krije se tužna porodična priča: Slavna pevačica ne želi da se ovo sazna! (FOTO)

Doli daje sve do sebe kako bi njene porodične tajne ostale sakrivene. Ne želi da okaljaju njen ugled koji je godinama sticala, govori izvor blizak pevačici
Vip priča
11:32h Autor:
Iza večitog osmeha krije se tužna porodična priča: Slavna pevačica ne želi da se ovo sazna! (FOTO)
Foto: AP / Jonathan Short

Doli Parton, jedna od najslavnijih kantri pevačica, svim silama se trudi da sakrije svoju sramnu prošlost, piše portal Radar Online.

"Doli daje sve do sebe kako bi njene porodične tajne ostale sakrivene. Ne želi da okaljaju njen ugled koji je godinama sticala", govori izvor.

Dodao je da pevačica ne želi da dopusti da neugodni detalji iz prošlosti unište sve što je godinama stvarala. Naime, spomenuti portal došao je do skandaloznih detalja kad su članovi njene porodice u pitanju. Njen brat Rendi želeo je da krene njenim stopama, ali zbog problema s alkoholom karijera mu se završila i pre nego što je počela.

Rend je podigao i kredit od 21,5 miliona dolara za pokretanje Rendi Parton pozorišta da bi se istragom utvrdilo da je 2,4 miliona potrošio na alkohol i putovanja u Las Vegas. On i partneri završili su s tužbom, ali Doli je tvrdila da je njen brat u celoj priči samo žrtveno janje. Rendi sada radi u sestrinom Dolivud parku i živi u blizini sa suprugom Deb.

Svi sažaljevaju Džona Kenedija: Niko ne spominje grozne stvari koje je njegov otac radio! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Rendijeva starija ćerka Tever takođe je upadala u brojne nevolje. Godinama je bila zavisna od droge, a 2006. je bila uhapšena jer je pokušala da opljačka bolesnu majku svog bivšeg dečka. No podaci o hapšenju su misteriozno nestali.

"Porodica Parton ima takav uticaj da mogu da urade šta god žele i da se izvuku iz toga", kaže izvor.

Doli je odlučila da pomogne bratanici i iskeširala je 25 hiljada dolara da bi je poslala na rehabilitaciju. Međutim, samo tri godine kasnije, policija je Tever pronašla s brojnim receptima za lekove u automobilu, onesvešćenu, s glavom na volanu. Predozirala se spomenutim, policija je i zbog toga istraživala ceo taj slučaj, ali i ta priča se sakrila od javnosti.

Ima mentalnu bolest, lekove meša sa alkoholom: Teške optužbe bivšeg muža slavne glumice! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Još tužniji život imala je Dolina 67-godišnja sestra Stela. Preživela je turbulentan brak i pokušaj silovanja jednog visokopozicioniranog službenika iz Sevirvila. Suprug ju je jednom prilikom prisilio da na deset dana ode s njim u drugu zemlju, a zlostavljanje koje je doživela zapečatili su brojni ožiljci koji su i danas vidljivi. Doline sestre bliznakinje su alkoholičarke koje se pored toga bore i sa zavisnošću od droga.

"Ukratko, Dolina porodica je jedna potpuna katastrofa. Potrošila je milione kako bi ih izvela na pravi put, ali u tome nije uspela. Zato se sada boji svih detalja koji bi mogli da isplivaju na površinu i da joj unište reputaciju", govori izvor.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs