Zavodnica

Pogled leden, grudi na izvol'te: Dekolteom zavela najpoželjnijeg neženju! (FOTO)

Leo joj je jasno dao do znanja da želi da dođe u njegov apartman kako bi nastavili zabavu, kaže dobro upućen izvor
Vip priča
15:08h Autor:
Pogled leden, grudi na izvol'te: Dekolteom zavela najpoželjnijeg neženju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Osvajanje nagrade BAFTA za najboljeg glumca Leonardo Dikaprio proslavio je žurkom do zore, a od njega se nije odvajala plavokosa irska lepotica Laura Vitmor, koja je na prestižnoj dodeli nagrada pažnju privukla svojim raskošnim dekolteom.

Navodno, voditeljka šou programa I'm A Celebrity je tim dekolteom privukla i 41-godišnju holivudsku zvezdu, koja ju je nakon žurke pozvala u svoj apartman u hotelu u Londonu.

"Leonardo je bio potpuno opčinjen Laurom. Ona je bila super, ali on se bacio na nju, pa su odmah počeli da očijukaju", ispričao je izvor za The Sun.

Umalo bruka na crvenom tepihu: Ketrin Zita Džouns jedva sačuvala haljinu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Neočekivani par viđen je kako razgovara na glamuroznom after-partiju nakon dodele, a svi su uvereni da je 30-godišnja lepotica uživala u Dikaprijevoj pažnji. Paparaci su čak uspeli da je snime kako nežno šapuće glumcu na uho.

"Leo joj je jasno dao do znanja da želi da dođe u njegov apartman kako bi nastavili zabavu", rekao je izvor, a strani mediji pišu da su Leo i Laura otišli sa nekoliko prijatelja u apartman oko 3:30 ujutro.

"Do pet ujutro nije se mrdao od Laure, a u jednom trenutku joj je rukama obuhvatio lice", rekao je isti izvor, dok je drugi demantovao da je Laura otišla u Leov apartman.

Problem bi mogao da bude u tome što je atraktivna plavuša poslednjih meseci u vezi sa rokerom Rorijem Vilijamsom iz benda Sunset Sons. Leo je sa druge strane krajem prošle godine prekinuo vezu sa plavokosom manekenkom Keli Rorbah.

10 slavnih dekoltea: Ove dame imaju preko 60 godina i fantastične grudi! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs