IMAO JE 42 GODINE KADA SE ONA RODILA, SADA JE DEDA OD 65 GODINA KOJI LJUBAKA JEDVA PUNOLETNU MANEKENKU: "To je odvratno"

Aoki Li Simons, manekenka u usponu pokazala je javno svima da je u vezi sa Vitoriom Asafom, vlasnikom lanca restorana koji je od nje stariji 42 godine

Vip priča
10:05h
IMAO JE 42 GODINE KADA SE ONA RODILA, SADA JE DEDA OD 65 GODINA KOJI LJUBAKA JEDVA PUNOLETNU MANEKENKU: "To je odvratno"
Foto: Printscreen/Instagram

Aoki Li Simons ima 21 godinu, karijeru modela u uzletu i veoma bogatu porodicu iza sebe. Ipak, ona je svoju pažnju i ljubav posvetila 65-godišnjem vlasniku lanca restorana Vitoriju Asafou s kojim je viđena na plaži dok su se ljubili.

Manekenka je bez ustručavanja pozirala pred vidno raspoloženim Vitorijom koji je i fizički izgledao kao da joj može biti deda.

Naime, bogati ugostitelj je čak 42 godine stariji od mlade Aoki, ćerke Kimore Li Simons i Rasela Simonsa.

Porodica Simons postala je planetarno popularna nakon njihovog rijaliti programa emitovanog na E! televiziji. Tada smo mogli da pratimo kako odrasta mala Aoki u majčinoj senci koja je otvoreno pokazivala kako slavi kult novca.

Kako su fotografije Aoki i njenog bogatog biznismena obišle internet, komentari su počeli da pljušte: "Šta može zajedničko da ima čovek od 65 godina i 21-godišnja manekenka?";"Odvratno";"Znamo šta je njoj na pameti".

Kada se uzme u obzir da je Vitorio pre Aoki izlazio sa 24-godišnjom manekenkom Njom Gatbel, ova vest dobija drugu dimenziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs