MANEKENKA FRAPIRALA DETALJIMA SVOJE INTIME: Otkrila kakav se*s voli i šta joj muž radi u spavaćoj sobi - SVI ŠOKIRANI

Hajdi Klum sa 50 godina kao da nema želju da intimu sačuva među 4 zida, pa je javno ispričala šta radi u spavaćoj sobi

Vip priča
11:49h Autor:
MANEKENKA FRAPIRALA DETALJIMA SVOJE INTIME: Otkrila kakav se*s voli i šta joj muž radi u spavaćoj sobi - SVI ŠOKIRANI
Hajdi Klum, Foto: Printscreen/instagram

Hajdi Klum je upravo napunila 50 godina i kao da je izbrisala sve granice. U jednom od intervjua ona je otvoreno pričala o svom seksualnom životu od 19 godine pa naovamo.

Između ostalog, bivšeg dečka sa kojim je dobila ćerku Leni, Flavija Briatorea je nazvala matorim čovekom iako je on u to vreme, kada se sa njom zabavljao imao 53 godine, skoro koliko i ona ima danas.

Na pitanje da li ima svog tipa muškarca, ona je rekla:

"Pa pogledajte moju prošlost. Bila sam sa ćelavim, stvarno starim likom, sa likom koji ima dugu kosu, sa mršavim tipom... Njihove ličnosti su takođe veoma, veoma različite.. Na kraju krajeva, važno je samo da se osećaš prijatno pored nekoga.

U životu sam probala razne kobasice, na kraju sam završila sa nemačkom kobasicom. Nemačke kobasice su najbolje," ispričala je Hajdi govoreći o tome kako izgleda seks sa njenim 16 godina mlađim mužem.

Ona je otkrila da se sa mužem satima igra seksualnih igrica u spavaćoj sobi, te da je dovoljno samo jedan pogled na muža i da bude spremna za intimne odnose.

"Kod žena je to lakše nego kod muškaraca. Muškarci ipak treba da satim pumpaju krv u taj samo jedan deo tela, što nije nimalo lako. Ali moj muž može..

Hajdi Klum
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Znate, kada ste toliko dugo u spavaćoj sobi, svašta može tu da se desi," rekla je Hajdi i priznala da su dva najluđa mesta na kojima je imala seks privatni avion i okean.

Njena ćerka Leni je ranije otkrila da njena majka voli da šeta gola po kući i dvorištu, te da su njeni prijatelji često znali da vide njenu mamu kako se sunča u toplesu pored bazena.

"Rođendan sam obično slavila kod kuće. Došli bi mi prijatelji i dečko, a tamo ona, u toplesu pored bazena," ispričala je Leni.

1 / 6 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs