NIKO NIJE OČEKIVAO DA JE OVO PRAVI RAZLOG NJIHOVOG RAZLAZA: Pevačica konačno otkrila zašto se rastala od glumca

Majli je u svojoj emisiji na Tik Toku otkrila zašto je zatvoreno poglavlje njenog života sa Lijamom Hemsvort

Vip priča
NIKO NIJE OČEKIVAO DA JE OVO PRAVI RAZLOG NJIHOVOG RAZLAZA: Pevačica konačno otkrila zašto se rastala od glumca
Foto: © mileycyrus / Instagram

Prošlo je više od 4 godine otkako su se Majli Sajrus i Lijam Hemsvort razveli, sada je pop zvezda konačno progovorila o tačnom trenutku kada je znala da je njihov brak gotov.

Pevačica je bila iznenađujuće iskrena u svom izlaganju, u kome je objasnila i nadamo se na taj način okončala sve dalje spekulacije na temu njihove turbulentne romanse.

Par se upoznao na snimanju filma "Poslednja pesma" 2009. godine, što je bio početak njihovog romantičnog putovanja. Međutim ova ljubavna veza je bila poprilično isprekidana, naime prvi put su se verili 2012. godine. , ali do 2013. Sajrus i Hemsvort su raskinuli veridbu i naredne 3 godine viđali su se sa drugim ljudima.

Majli Sajrus
foto: Profimedia

U 2016-oj, Majli i Lijam su se pomirili nakon čega je glumac objasnio da im je prvi raskid bio težak, ali neophodan: „U to vreme smo išli u različitim pravcima i to je upravo ono što je trebalo da se desi". Iste godine, par je najavio svoju drugu veridbu i činilo se da su konačno spremni da se posvete jedno drugom.

Nakon 2 godine od veridbe dogodile su se 2 velike stvari u njihovim životima: venčali su se i izgubili svoj dom u Malibuu. Majli je razmišljajući o ovim događajima izjavila: „Rekla bih da nas je gubitak kuće promenio mnogo više nego što nas je promenio brak". Ona je to dalje objasnila rekavši da tragedija okuplja ljude jer niko ne može razumeti taj slom bolje od njih samih.

Zatim, 2019., ubrzo nakon što su proslavili svoju 10-godišnjicu, Sajrus i Hemsvort su objavili odluku da se razdvoje. Njihova izjava je glasila: „U svom razvoju, menjajući se kao partneri i pojedinci, odlučili smo da je najbolje za nas, da se oboje fokusiramo na sebe i svoju karijeru". Usledile su godine nagađanja o tačnom razlogu njihovog razlaza, ali ljudi su mogli samo da nagađaju. Tako je bilo sve do sada.

Nedavno je Majli snimila sopstvenu TikTok seriju pod nazivom "Nekada sam bila mlada" koja pretstavlja duboki zaron i uvid u njen život i karijeru. U jednom od delova izlaganja o svom ličnom životu, Sajrus je govorila o tačnom trenutku kada je shvatila da je njen brak gotov. Tačno vreme i mesto: Glastonberi, jun 2019. , pevačica se pripremala za nastup i rekla da je „odluka doneta“.

Majli Sajrus
foto: © mileycyrus / Instagram

Pevačica je je ušla malo dublje u detalje, objasnivši da je gubitak njihovog doma bio najveći katalizator za njihovo zbližavanje, ali se na kraju ispostavilo da je to bilo lažno jer je delovao kao traumatično vezivanje. Kao da je igrala neki lik, ali je konačno shvatila da treba da stavi sebe na prvo mesto. Majli je objasnila da su tada stavljali posao, nastup i uloge na prvo mesto, a na prvom mestu treba da bude osoba onakva kakva zaista jeste, sada to zna i to joj je veoma važno. Time se zatvara poglavlje o romansi Majli i Lijama.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs