STROGO ČUVANA TAJNA KRALJEVSKOG PARA: Procurilo ko se gore ponaša kada niko ne gleda, KEJT ili VILIJAM? Šok saznanje

Za nju kažu da može da vam bude ili najbolja prijateljica ili najgori neprijatelj, za njega da ima kratak fitilj, a kad god ih vidimo oni su nasmejani

Šuška se
13:59h
STROGO ČUVANA TAJNA KRALJEVSKOG PARA: Procurilo ko se gore ponaša kada niko ne gleda, KEJT ili VILIJAM? Šok saznanje
Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su već više od decenije, skoro celih 11 godina, a godišnjicu braka proslaviće 29. aprila.

U kraljevskim krugovima priča se da Kejt "može biti vaša najbolja prijateljica ili najgori neprijatelj", kruže i glasine da i Kejt i Vilijam imaju poprilično ekstremne promene raspoloženja, baš kao i njegova majka, pokojna princeza Dajana.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Takođe šuška se da Vilijam ima "izuzetno" kratak fitilj, te se govori kako on ume biti veoma neprijatan kada je lošeg raspoloženja. Ponekada njihovo neslaganje rezultira čak i povišenim tonovima. Međutim, oni se tako dobro poznaju da to obično brzo prođe, a ona uglavnom ima umirujući uticaj na njega, saznalo se iz izvora bliskih kraljevskom paru.

Princeza se trenutno oporavlja u bolnici u Londonu, koja je najveća i najbolja privatna medicinska ustanova u Ujedinjenom kraljevstvu. Prošle nedelje Kensingtonska palata izdala je saopštenje da je Kate imala planiranu operaciju abdomena, a očekuje se da će Kate iz bolnice izaći u naredne 2 nedelje.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princeza Šarlot, Princ Džordž, Princ Luis
foto: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njen suprug, princ Vilijam za to vreme se brine o njihovoj deci. Opšte je poznato da je Vilijam oduvek bio brilijantan otac koji zajedno i ravnopravno sa Kejt učestvuje u vaspitavanju, brizi i odgajanju njihova 2 sina i ćerke. Iako je možda ponekad daleko od njih, princeza je uvek isticala kako je on zapravo idealan muž, što se pokazalo i u ovoj situaciji.

Bonus video:

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs