ŽENE SU JOJ GOVORILE DA JE RUŽNA, DOK JE BIVŠEM MOMKU BILA DADILJA ZA DECU: A onda je srela NJEGA i sve se promenilo

Sofija Riči je trudna i s nestrpljenjem čeka kada će na svet da dođe njena ćerkica

Vip priča
12:44h Autor:
ŽENE SU JOJ GOVORILE DA JE RUŽNA, DOK JE BIVŠEM MOMKU BILA DADILJA ZA DECU: A onda je srela NJEGA i sve se promenilo
Foto: Profimedia

Sofija Riči, ćerka muzičara Lajonela Ričija proslavila se kao manekenka i model, a pre svega po burnim ljubavnim vezama.

Prvo je počela da se zabavlja sa Džastinom Biberom, u periodu dok je on bio u vezi sa Selenom Gomez. Žene su je opsedale preko društvenih mreža, šaljući joj razne pretnje na telefon, a među njima su joj govorile i da je ružna.

Sofija Riči, Džastin Biber
foto: Profimedia

Sofija nije mogla dugo da izdrži u ovoj vezi pa je raskinula da bi nedugo potom počela da se zabavlja sa Skotom Disikom, partnerom najstarije Kardašijanke sa kojom je on imao troje dece.

Skot je javno ponižavao 16 godina mlađu Sofiju, a mnogi su smatrali da ona izigrava samo dadilju njegovoj deci.

Ali nakon svih brodoloma Sofija je našla svoju sigurnu luku u Eliotom Greingom, sinom izvršnog direktora Universal Music Group.

Sofija Riči
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sada srećni par čeka bebu, a Sofija je u 6. mesecu trudnoće.

Manekenka je za strane medije ispričala kako je saznala da je trudna:"Osećala sam se užasno pa sam odlučila da uradim test na trudnoću. Eliot i ja smo pokušavali još od venčanja.

On je kupio tri testa i čekali smo na rezultate. On je tako sladak momak da uvek želi da zaštiti moje emocije i očekivanja, pa me je nekako poseo i rekao: "Ako su negativni, nemojte se uznemiravati. Naš trenutak će doći." Kada smo pogledali testove, svi su bili pozitivni.. Bio je tako uzbuđen, i oboje smo plakali. Bilo je ludo i neodoljivo i tako teško ne vrisnuti sa krovova. Ali znajući da sam u tako ranoj trudnoći, nisam htela nikome da kažem, pa ni svojim prijateljima."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs